Cross

Zorgeloos genieten dankzij Departures

mei 1, 2022

Auréus Family beheert generatie overstijgende familievermogens. We ontfermen ons over de hele familie, kennen het verhaal achter het opgebouwde vermogen, kennen de familie maar ook de individuele belangen. Vanuit deze vertrouwensrol staan we cliënten bij in alle tot het vermogen gerelateerde vraagstukken.

Netwerk
Het Auréus Family team werkt daarbij intensief samen met relevante partijen rondom een familie. Denk hierbij aan accountant, fiscalist, notaris of advocaat. Desgewenst maken we gebruik van specialisten uit ons eigen (inter)nationale netwerk en dat hoeft niet beperkt te blijven tot de familie financiën. Uitgangspunt is dienstverlening op het hoogste niveau, best in class, die naadloos aansluit op de behoefte en wensen van de familie.

Droomreizen
Als het gaat om luxe (vakantie)reizen zijn er vaak persoonlijke en/of bijzondere wensen. Om deze te vertalen tot een droomreis, verwijzen we cliënten door naar Monique de Vos van Departures: een buitengewone luxury travel consultant. Een droomreis organiseren en boeken is immers geen sinecure. Het is maatwerk en geen one-size-fits-all. Precies zoals de dienstverlening van Auréus Family.

De passie van Monique de Vos van Departures 
De passie om (droom)reizen samen te stellen zit in het DNA van Monique. Ze is gespecialiseerd in het luxe reissegment (4 tot 5 sterren) en heeft al ruim twee decennia ervaring met het uitstippelen, regelen en boeken van reizen naar hotels en resorts van de buitencategorie. Een onvergetelijke en zorgeloze vakantie, of dat nou met uw partner, uw gezin, uw zakenrelaties of met een groep vrienden is.

De reis is veelal belangrijker dan de bestemming zelf. Het is een prikkeling van alle zintuigen en Departures prikkelt ze allemaal. Op de mooiste plekken op aarde doet u oogverblindende indrukken op. U luistert naar het geluid van kabbelende bergbeekjes, wuivende palmbomen of krijsende berberaapjes. U snuift de geuren en gebruiken van andere culturen op en voelt zich de koning te rijk als u zich laat onderdompelen in luxe en persoonlijke aandacht. In de ogen van Monique is exclusiviteit niet synoniem aan onbetaalbaar of onmogelijk.

Geen glimlach, maar een brede grijns
Uw reis – voor enkele dagen of meerdere weken – moet wat Monique betreft tot in de puntjes kloppen. Daag haar uit om uw perfecte reisbestemming te vinden én van A tot Z te regelen. Bij Departures treft u geen standaard reizen aan, u bent immers uniek en authentiek. Daar horen een exclusieve locatie en een bijzondere reiservaring bij. Zij biedt luxe en gemak, zonder dat u zelf urenlang hoeft te zoeken. Monique enthousiasmeert, informeert, denkt mee, ontzorgt, verrast en overtreft op deze manier al uw verwachtingen. Bent u onderweg en heeft u een vraag? Dan belt u Monique en zij geeft direct antwoord. Dat kan 24/7 want Departures denkt in service en niet in tijdzones. U dompelt zich onder in persoonlijke aandacht, u baadt in luxe van de buitencategorie en u laaft zich aan onvergetelijke herinneringen. Daarbij kunt u rekenen op de juiste balans tussen prijs en plezier. Sommige ervaringen zijn zelfs onbetaalbaar. Monique de Vos: “In de afgelopen 25 jaar heb ik een zesde zintuig ontwikkeld voor wat een hoog verwachtingspatroon inhoudt. Ik ontwerp, regisseer en organiseer uw exclusieve reis op maat, persoonlijk en discreet. Via Departures geniet u van luxe en comfort. U ontspant en komt volledig tot rust. U ziet en u beleeft meer dan wanneer u kiest voor een standaard reis. De verrassingen die ik voor u in petto heb toveren geen glimlach, maar een brede grijns op uw gezicht. Als onafhankelijk reisspecialist heb ik toegang tot het volledige en exclusieve reisaanbod wereldwijd.”

Kijk voor meer informatie op www.departures.nl of mail Monique de Vos.


Altijd op de hoogte blijven? Abonneer dan op onze  tweewekelijkse nieuwsbrief

Auréus streeft er naar om correcte en actuele informatie te verstrekken afkomstig van betrouwbare bronnen, maar kan de juistheid en volledigheid van de informatie in deze publicatie niet garanderen. Aan deze publicatie kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. Auréus aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of gevolgschade voortvloeiende uit het gebruik van deze publicatie of de inhoud ervan. Deze publicatie is niet bedoeld als een aanbod of verzoek tot aan- of verkoop van een financieel instrument en moet evenmin worden beschouwd als een persoonlijk beleggingsadvies, aangezien de inhoud van deze publicatie niet is toegesneden op de individuele (financiële) situatie en doelstellingen van beleggers. Potentiële beleggers worden er nadrukkelijk op gewezen dat aan beleggen financiële risico’s zijn verbonden. Zij dienen dan ook goed kennis te nemen van de inhoud van relevante informatie over desbetreffende belegging (prospectus, informatiememorandum, essentiële beleggersinformatie, essentiële-informatiedocument etc.) en worden geadviseerd onafhankelijk advies in te winnen om zich een goed oordeel te kunnen vormen over die risico’s en/of deze risico’s passen in/bij hun beleggingsdoelstellingen, financiële situatie, risicoprofiel en risico acceptatie. De waarde van een belegging kan fluctueren. Het is mogelijk dat beleggers bij verkoop of beëindiging van hun belegging minder terugkrijgen dan hun inleg. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Meer in Chinese aandelen

Meer in Chinese aandelen. Na de U-bocht in de economie trekt ook de aandelenmarkt bij, maar deze aandelen zijn nog altijd goedkoop.

Meer lezen

Box 3 voor minder succesvolle beleggers

Box 3 voor minder succesvolle beleggers. Als het werkelijk rendement lager ligt dan het veronderstelde rendement is de box 3-heffing te hoog.

Meer lezen

De nieuwe cyclus in Real Assets

De nieuwe cyclus in Real Assets. Op het moment dat de markt zich realiseert dat het dieptepunt achter ons ligt, kan het snel gaan.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's





  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.











   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek






    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.