Cross

Whitepaper private markten

Private markten

Een gedeeltelijke invulling van uw portefeuille met private investeringen kan een belangrijke rol spelen in uw strategische portefeuilleverdeling. Wereldwijd wordt er inmiddels meer belegd in private bedrijven dan in beursgenoteerde aandelen. Een goede selectie is van belang, omdat er grote rendementsverschillen zijn tussen private equity fondsen. Auréus focust op het totaal rendement door oplossingen te zoeken die geschikt zijn voor particuliere beleggers. Hierbij maken wij optimaal gebruik van ons deskundige netwerk binnen de vastgoed en de private equity-wereld. Uiteraard ontzorgt Auréus u hierbij op administratief gebied, voorafgaand en tijdens de looptijd van uw belegging. 

In deze whitepaper leest u meer over:
 • Het belang van private markten in een portefeuille
 • Vastgoed, private equity en private debt
 • Het belang van selectie en spreiding bij private equity
 • Onderverdeling in soorten investeringen

  Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


  Wat klanten over ons zeggen

  Ik ben altijd ondernemer geweest, totdat ik bijna tien jaar geleden mijn bedrijf verkocht. Als ondernemer heb ik geen pensioen opgebouwd, maar door mijn beleggingen heb ik sinds de verkoop van mijn bedrijf toch een mooi inkomen. In de tussentijd is de waarde van mijn beleggingsportefeuille zelfs nog verder toegenomen."

  Ondernemer, 70 jr.
  €2.300.000

  Twintig jaar geleden begon ik met beleggen bij mijn persoonlijke adviseur. Al deze jaren heb ik de winsten uit de portefeuille kunnen gebruiken om goede doelen te steunen en anderen te helpen in deze wereld. Zonder Auréus was dit niet gelukt.”

  Directeur, 65 jr.
  €3.400.000

  Behalve het beheren van mijn vermogen, doen mijn adviseurs bij Auréus nog veel meer dan dat. Zij zijn een luisterend oor, denken graag mee met zaken die op mijn pad komen en zijn altijd welwillend om mij te helpen. Dit stapje extra is voor mij een grote reden om mijn vermogen bij Auréus onder te brengen."

  Investeerder, 51 jr.
  €1.000.000

  Nadat ik vorig jaar mijn onderneming heb verkocht, ben ik bij Auréus terecht gekomen. Zij bieden andere oplossingen dan wat mijn eigen bank mij kan bieden, denken met mij mee en doen er alles aan om de juiste oplossing voor mijn persoonlijke situatie te vinden."

  Ondernemer, 52 jr.
  €2.000.000

  Toen mijn adviseur de overstap maakte naar Auréus heb ik geen moment getwijfeld om hem te volgen. Ik heb daar geen moment spijt van. Auréus houdt beleggen persoonlijk en daar houd ik van.’

  Eigenaar Assurantiekantoor, 77 jr.
  €2.000.000

  Na de succesvolle verkoop van mijn onderneming was het voor mij vanzelfsprekend dat ik mijn vermogen onder zou brengen bij Auréus. Ik ken mijn adviseur al jaren. Het vertrouwen in Auréus geeft mij de rust om nu te gaan genieten van mijn vrije tijd."

  Ondernemer, 57 jr.
  €1.500.000

  Onze Awards

  Wij zijn winnaar van de Lipper Award in de categorie mixed assets small.

  Auréus heeft voor de zesde keer op rij een FD Gazellen Award gewonnen.

  Auréus heeft van Finner.nl de maximale score van vijf sterren gekregen.

  Plan een introductie

  Tijdens een persoonlijk gesprek wordt het al snel duidelijk of wij de juist partij voor u zijn. Onze ervaren adviseurs kijken er altijd naar uit om kennis te maken met u en uw wensen. Maatwerk oplossingen voor uw financiële toekomst is waar Auréus voor staat. 

  Koffie?

  Onze adviseurs kijken ernaar uit om kennis met u te maken. Een kennismaking is vanzelfsprekend altijd vrijblijvend.

  Bel ons voor een oriënterend telefoongesprek


   Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
   Privacyverklaring.