Cross

Voortdurend streven naar Operational Excellence

juli 16, 2021

Goed vermogensbeheer bestaat uit twee componenten: persoonlijk contact en een stabiele basis. Het persoonlijke contact is uw vaste aanspreekpunt binnen Auréus. De tweede component, de basis, is voor u minder zichtbaar. Een belangrijk deel van onze basis is uiteraard het beleggingsproces. Daarnaast zijn er diverse andere processen die goed vermogensbeheer ondersteunen. We vangen die processen gezamenlijk in de term ‘operations’. Bij Auréus werken we, in een open cultuur van waarderen en confronteren, actief aan het creëren van een organisatie die onderscheidend in vermogen is. Om ervoor te zorgen dat onze basis nóg sterker wordt en op orde blijft, hebben we per 1 mei 2021 Caja de Groot verwelkomd als Chief Operating Officer (COO) en bestuurslid binnen Auréus.

Het op orde houden van onze basis is in deze tijd een uitdaging. We zoeken continu naar de balans tussen het ontzorgen van u als cliënt en het voldoen aan de steeds strenger wordende wet- en regelgeving waarmee onze branche te maken heeft. Ook Auréus moet op de verschuivingen in de wetgeving anticiperen en we stellen u als gevolg hiervan wellicht meer vragen dan u normaal gesproken van ons gewend bent. Vergeet niet dat die vragen altijd met de juiste reden worden gesteld. We danken u alvast voor uw begrip en medewerking hierin. Ik wens u een heerlijke zomer toe met wellicht weer eens mooie vakantie in het vooruitzicht.

Auréus
Stefan Roosendaal
CEO

Gerelateerde artikelen

Een goede eerste helft

De eerste jaarhelft zit er bijna op. Aandelenbeleggers kunnen terugkijken op een goede eerste jaarhelft. Dat is geen toeval. In

Meer lezen

Zomerhausse

Zomerhausse door Amerikaanse presidentsverkiezingen, desinflatie en lagere beleidsrentes en positieve winstbijstellingen.

Meer lezen

Update verkiezingen

Update verkiezingen. Er is onrust in Frankrijk, Mexico en India, alle drie naar aanleiding van verkiezingen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.