Cross

Voortdurend streven naar Operational Excellence

juli 16, 2021

Goed vermogensbeheer bestaat uit twee componenten: persoonlijk contact en een stabiele basis. Het persoonlijke contact is uw vaste aanspreekpunt binnen Auréus. De tweede component, de basis, is voor u minder zichtbaar. Een belangrijk deel van onze basis is uiteraard het beleggingsproces. Daarnaast zijn er diverse andere processen die goed vermogensbeheer ondersteunen. We vangen die processen gezamenlijk in de term ‘operations’. Bij Auréus werken we, in een open cultuur van waarderen en confronteren, actief aan het creëren van een organisatie die onderscheidend in vermogen is. Om ervoor te zorgen dat onze basis nóg sterker wordt en op orde blijft, hebben we per 1 mei 2021 Caja de Groot verwelkomd als Chief Operating Officer (COO) en bestuurslid binnen Auréus.

Het op orde houden van onze basis is in deze tijd een uitdaging. We zoeken continu naar de balans tussen het ontzorgen van u als cliënt en het voldoen aan de steeds strenger wordende wet- en regelgeving waarmee onze branche te maken heeft. Ook Auréus moet op de verschuivingen in de wetgeving anticiperen en we stellen u als gevolg hiervan wellicht meer vragen dan u normaal gesproken van ons gewend bent. Vergeet niet dat die vragen altijd met de juiste reden worden gesteld. We danken u alvast voor uw begrip en medewerking hierin. Ik wens u een heerlijke zomer toe met wellicht weer eens mooie vakantie in het vooruitzicht.

Auréus
Stefan Roosendaal
CEO

Gerelateerde artikelen

Onterechte hoogtevrees

In de afgelopen weken hebben meerdere aandelenmarkten nieuwe records neergezet. De koersen van sommige aandelen zijn dan ook sterk gestegen,

Meer lezen

Mag 7 + Granolas = Global Titans

Mag 7 + Granolas = Global Titans. Megacaps blijven het goed doen op de aandelenmarkt, de Global Titans index profiteert daarvan.

Meer lezen

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is. Het bedrijf groeit snel en de koers stijgt stevig, maar het aandeel blijft goedkoop.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.