Cross

Venlo

januari 15, 2022

Terugblik op 2021 en Roel Janssen als versterking in Venlo

Vanuit Venlo blikken we terug op een succesvol jaar voor Auréus. Ondanks de beperkingen waar we allemaal mee te maken hebben gehad in 2021, hebben we ons best gedaan om het persoonlijke contact met onze relaties zo veel mogelijk in stand te houden. Gelukkig kon dit al regelmatig met persoonlijke afspraken op kantoor of bij u thuis. Uiteindelijk zijn dit vaak de meest waardevolle contactmomenten, waarin we in een rustige setting bijpraten met elkaar en samen bepalen of we nog steeds op de juiste weg zitten.

Graag hadden we deze afspraken aangevuld met enkele bijeenkomsten of activiteiten, maar de pogingen die we hiervoor ondernamen bleken al snel te stranden vanwege aangepaste corona-maatregelen. We hopen dat we in dit nieuwe jaar weer meer ruimte krijgen en we er in elk geval in het voorjaar weer eens in slagen om een mooi event voor u te organiseren.

Hoewel het een beetje vreemd voelt, heeft de beurs het geweldig gedaan. De strategieën ‘markt factor’ en ‘individuele aandelen’ die we ook vóór de fusie al voor onze cliënten hanteerden en waarin nagenoeg al onze relaties belegd zijn, waren ook nog eens de meest succesvolle binnen Auréus. De rendementen op de beursgenoteerde portefeuilles zijn zowel absoluut als relatief dan ook uitstekend te noemen.

Het is daarnaast geen geheim dat ook de vastgoedmarkt het in 2021 erg goed heeft gedaan. Enerzijds roept dit, ook bij ons, wel eens de vraag op hoe gezond dit allemaal is. Anderzijds profiteren we hier volop van omdat we met ons kantoor aan de basis staan van het vastgoedbeleid binnen Auréus en dus al ruim vijf jaar vertegenwoordigd zijn in deze markt. Dit jaar zijn er diverse vastgoedprojecten succesvol afgerond en hebben de relaties die hierin belegd waren, geprofiteerd van rendementen van maar liefst 80% tot 130%.

 

Dit wil niet zeggen dat er geen uitdagingen zijn op dit gebied. Met name de recente problemen van één van onze Duitse partners, tonen aan dat voldoende spreiding over diverse vastgoedprojecten, essentieel is. Wat dat betreft is verstandig beleggen in vastgoed niet anders dan verstandig beleggen op de beurs. Een ander uitdaging waar we mee kampen op het gebied van vastgoed, is het zeker stellen van voldoende interessante projecten. Zeker in Nederland is het aanbod het afgelopen jaar sterk afgenomen. Gelukkig zijn we ervan overtuigd dat door ons bestaande netwerk, dat door de groei van Auréus alleen maar is versterkt, we u ook dit jaar weer enkele interessante projecten voor mogen leggen.

Bovenstaande ontwikkelingen hebben er in 2021 toe geleid dat ons kantoor verder is gegroeid. Daarom is ons team per 1 december 2021 versterkt met een nieuwe adviseur, Roel Janssen. Roel is 31 jaar oud en is na zijn studie International Business Economics aan Maastricht University in 2013 aan de slag gegaan bij online broker TradersOnly. Daar doorliep hij meerdere afdelingen en werd hij in 2017 onderdeel van het bestuur. Begin 2019 werd TradersOnly verkocht aan LYNX, waarna Roel in dienst van LYNX verantwoordelijk werd voor het kantoor in Weert. Samen met zijn vriendin en zoontje van bijna één jaar oud, woont Roel in Herten vlakbij Roermond. In april 2022 verwachten ze een dochtertje. Roel heeft de afgelopen tijd al met diverse relaties kennis mogen maken. Indien u hem nog niet gesproken heeft, stellen wij hem de komende tijd graag aan u voor.

Ons team wenst u een heel mooi beursjaar toe en bovenal veel geluk en gezondheid in 2022. Wij staan ook dit jaar weer voor u klaar.

Team Auréus Venlo

Gerelateerde artikelen

Onterechte hoogtevrees

In de afgelopen weken hebben meerdere aandelenmarkten nieuwe records neergezet. De koersen van sommige aandelen zijn dan ook sterk gestegen,

Meer lezen

Mag 7 + Granolas = Global Titans

Mag 7 + Granolas = Global Titans. Megacaps blijven het goed doen op de aandelenmarkt, de Global Titans index profiteert daarvan.

Meer lezen

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is. Het bedrijf groeit snel en de koers stijgt stevig, maar het aandeel blijft goedkoop.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.