Cross

Van Slim Vermogensbeheer naar Auréus: één jaar later

juli 16, 2021

Iets meer dan een jaar geleden, op 5 maart 2020, werd Slim Vermogensbeheer onderdeel van de Auréus Group. In de zomer van 2020 zetten we de voordelen van deze fusie voor u als cliënt op een rijtje in dit nieuwsbericht. Nu, één jaar later, vinden we het de hoogste tijd om een eerste balans op te maken.

Wij beloofden u een jaar geleden meer beleggingsmogelijkheden. Met de introductie van een viertal benaderingen, waaronder ook een donkergroene, duurzame variant, is deze belofte ingelost. Uw adviseur heeft u hoogstwaarschijnlijk al over deze vier benaderingen in beleggingsmogelijkheden geïnformeerd. Het is mogelijk om voor één benadering te kiezen of om voor een mix van verschillende benaderingen. Wat uw keuze ook is: u kunt op elk moment van strategie veranderen en uw adviseur verzoeken een volledig nieuw en transparant beleggingsvoorstel op te stellen. Diezelfde transparantie bieden we ook tijdens de looptijd van uw beleggingen. Als cliënt van Auréus heeft u toegang tot een cliëntenportaal waarin u vanaf uw mobiel, tablet of computer altijd inzage heeft in het meest recente overzicht van uw portefeuille. In ons cliëntenportaal zijn ook maandoverzichten uit het verleden terug te vinden. Op deze manier hopen we u als cliënt altijd duidelijk en actueel inzicht te geven in uw financiën. Ook nieuw is de mogelijkheid om naast beursgenoteerde beleggingen extra spreiding aan te brengen door te investeren in direct vastgoed. Dit kan voor beleggers met een aanzienlijk vermogen een welkome aanvulling zijn om gespreid en meer ondernemend te investeren. Auréus werkt exclusief samen met vastgoedspecialisten waardoor u als cliënt toegang krijgt tot deze investeringen. Investeren in vastgoed wordt gedaan voor de lange termijn is daarom alleen geschikt voor cliënten die deze beperkte liquiditeit willen en kunnen accepteren.

Sinds maart 2020 hebben we dus meer beleggingsmogelijkheden toegevoegd aan ons aanbod, in de vorm van vier flexibele benaderingen én vastgoedprojecten. Daarnaast hebben we het voor u als cliënt makkelijk gemaakt om uw beleggingsresultaten
op een eenvoudige en transparante manier in te zien. Wij hopen dat deze verbreding van onze dienstverlening heeft gezorgd voor een nóg grotere tevredenheid over de dienstverlening van Auréus voor u als cliënt in Waalre en omgeving. Uiteraard horen wij graag van u wanneer u nog ruimte ziet voor verdere verbetering. Wij blijven ons inzetten voor een optimale dienstverlening en de daarbij behorende beleggingsmogelijkheden.

Auréus | Waalre
Edwin van der Plas 
Senior Investment Advisor

Gerelateerde artikelen

Meer uitdagingen

Meer uitdagingen. Stijgende olieprijzen, stijgende rentes, een discussie over het kredietplafond, stakingen, stagflatie etc. etc.

Meer lezen

Combineer dividend met kwaliteit

Combineer dividend met kwaliteit. Op lange termijn verslaan kwaliteitsbedrijven die dividend uitkeren bedrijven met alleen een hoog dividend.

Meer lezen

Groene krimp

Groene krimp. Biodiversiteit is het nieuwe CO2. Dit leert meteen dat er veel zwaardere maatregelen moeten worden genomen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.