Cross

Uitbreiding team Office Management in Venlo

april 16, 2020

Vanaf 1 februari van dit jaar is ons office management team versterkt met Julia Wienen en Loes Hanraets. Beiden zijn woonachtig in Venlo. Door de groei van Auréus met onder meer een nieuw kantoor in Eindhoven, zijn deze dames meer dan welkom! Renske kan zich zo ook verder specialiseren in compliance werkzaamheden en Gina zal meer focus leggen op de marketing- en communicatieactiviteiten voor de gehele Auréus groep.

Julia Wienen is 22 jaar oud en woont bij haar ouders en zusje. Ze heeft de opleiding directiesecretaresse/managementassistente afgerond bij Gilde Opleidingen te Venlo. Na haar studie is ze bij het Limburgs Museum gaan werken. Een leuke omgeving waar ze met plezier gewerkt heeft. Ze kon er niet fulltime aan de slag en bij Auréus was dit wel het geval. Julia heeft heel veel zin om bij Auréus het eerste aanspreekpunt te zijn voor de klant. Haar vrolijke stem is waarschijnlijk ook het eerste wat u hoort als u telefonisch contact opneemt met ons. Communiceren met klanten en het ontvangen van klanten is wat ze leuk vindt. Zorgen dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt en de accountmanagers zoveel mogelijk helpen bij alledaagse werkzaamheden, behoort tot haar takenpakket. Deze veelzijdige functie is haar op het lijf geschreven. Julia is een spontane en enthousiaste meid die gemotiveerd is om veel te leren van deze functie in een voor haar nieuwe wereld.

Loes Hanraets is 42 jaar en woont samen met Sander en haar twee zoontjes Thuur en Sef. Loes heeft een secretariële opleiding afgerond en is jarenlang werkzaam geweest bij Deloitte. Hier heeft ze haar skills als directiesecretaresse verder ontwikkeld. De financiële wereld is Loes dus niet vreemd, en ook het werken in een klein hecht team is haar op het lijf geschreven. Nauwkeurig werken, streven naar perfectie, integriteit en betrokkenheid staan bij Loes hoog in het vaandel. Na haar jarenlange ervaring bij Deloitte en andere organisaties, kijkt ze ernaar uit om bij Auréus aan de slag te gaan!

Gerelateerde artikelen

Meer in Chinese aandelen

Meer in Chinese aandelen. Na de U-bocht in de economie trekt ook de aandelenmarkt bij, maar deze aandelen zijn nog altijd goedkoop.

Meer lezen

Box 3 voor minder succesvolle beleggers

Box 3 voor minder succesvolle beleggers. Als het werkelijk rendement lager ligt dan het veronderstelde rendement is de box 3-heffing te hoog.

Meer lezen

De nieuwe cyclus in Real Assets

De nieuwe cyclus in Real Assets. Op het moment dat de markt zich realiseert dat het dieptepunt achter ons ligt, kan het snel gaan.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.