Cross

Toezicht

Vergunning en registraties
Auréus Group B.V. is opgenomen in de officiële registers van zowel de Autoriteit Financiële Markten (AFM) als het Dutch Securities Institute (DSI).

Auréus heeft een vergunning van de AFM als beleggingsonderneming en mag de volgende beleggingsdiensten verrichten:

  1. Ontvangen en doorgeven van orders voor rekening van cliënten
  2. Uitvoeren van orders voor rekening van cliënten (commissionair)
  3. Optreden als vermogensbeheerder
  4. Optreden als beleggingsadviseur

Het DSI is een instituut dat de kwaliteit en de integriteit bevordert van personen die in de financiële sector werkzaam zijn. De beleggingsadviseurs en vermogensbeheerders van Auréus zijn zeer ervaren en zijn vrijwel allemaal ingeschreven in het register van het DSI of van de vergelijkbare CFA Society VBA Netherlands. Dit betekent dat naast de toetsing van de organisatie door de AFM ook alle individuele medewerkers zijn getoetst op deskundigheid, ervaring en integriteit. Financieel staat Auréus onder toezicht van De Nederlandsche Bank.

Auréus is verder als beleggingsonderneming aangesloten bij het onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Auréus staat ingeschreven bij het handelsregister te Amsterdam onder nummer 14073764.

Koffie?

Onze adviseurs kijken ernaar uit om kennis met u te maken. Een kennismaking is vanzelfsprekend altijd vrijblijvend.

Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.