Cross

Tegen de stroom in, lokaal en persoonlijk

november 10, 2021

Met verbazing lees ik de berichten over de vermogensafdelingen van grootbanken. Reorganisatie na reorganisatie onder het mom van digitale transformatie. Nieuwe technologieën bieden allerlei mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren maar worden gebruikt als excuus om in de kosten te snijden. Het gevolg? Vaste aanspreekpunten bij grootbanken verdwijnen. (Beeld)bellen blijft ook na corona de norm en er wordt van bankmedewerkers verwacht dat ze steeds meer klanten bedienen in een steeds kortere tijd. Dienstverlening moet goedkoper en hierdoor verdwijnen persoonlijk contact en ruimte voor maatwerk.

Bij Auréus volgen we deze ontwikkeling met verbazing. Ook wij maken volop gebruik van nieuwe technologieën, maar waarom zouden die niet gebruikt kunnen worden naast de aanwezigheid van regionale contactpersonen die u op 

een persoonlijke manier helpen? Sterker nog, het is wat Auréus betreft een essentieel onderdeel van onze dienstverlening om te weten wat u als cliënt beweegt. Wat past bij u en wat juíst helemaal niet? Efficiënt gebruik van technologie zorgt júist dat we bij Auréus meer ruimte creëren voor persoonlijk contact. 

Waar de grootbanken hun kantoren één voor één sluiten, opent Auréus nieuwe kantoren. Afgelopen september openden we onze tiende vestiging in Deventer, waar vijf zeer ervaren adviseurs de regio Oost-Nederland zullen gaan bedienen. Uiteraard door middel van persoonlijk contact met u als cliënt. (Beeld)bellen blijft natuurlijk mogelijk, maar ú bepaalt of en wanneer u dat graag wilt.

Auréus
Stefan Roosendaal
CEO

Gerelateerde artikelen

Verwarring over economie en markten

Verwarring over inflatie en markten. Door de coronapandemie en de oorlog in Oekraïne zijn vraag en aanbod verstoord en daarmee ook de cyclus.

Meer lezen

Recessie in 2024

De kans op een recessie in 2024 neemt snel toe en daarvoor zijn ten minste 5 argumenten aan te dragen. Toch hoeft dit geen negatief scenario te zijn voor beleggers.

Meer lezen

Familievermogen over generaties

Familievermogen over generaties. De vloek van de derde generatie kan voorkomen worden met het achtste wereldwonder.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.