Cross

Strategische partners

april 19, 2024

Het beleggingsjaar 2024 is voor Auréus even goed begonnen als het jaar 2023 is geëindigd. Nu heeft succes vele vaders en het is goed om te zien dat dit te danken is aan het teamwork tussen mensen binnen en buiten Auréus. Wij zijn ervan overtuigd dat geen enkele financiële instelling in staat is om alles zelf te doen. Daarom kijken wij bij elke stap in het proces of we zaken zelf moeten doen of uitbesteden.

 

Voor ons gaat een samenwerking verder dan alleen het inkopen van producten of diensten. Wij zien dergelijke samenwerkingsverbanden als strategische partners. Ze zorgen vaak voor de best mogelijke oplossing, waardoor Auréus in staat is om verder te groeien. Daarbij is het vertrekpunt altijd de cliënt en zijn of haar portefeuille. Zo werken we op het gebied van aandelenselectie samen met Financiële Diensten Amsterdam.

 

Vorig jaar zijn we ook een strategisch partnership gestart met Mercer op het gebied van private markten. We zijn vooral trots op het feit dat we met Mercer een oplossing hebben gevonden voor veel van de nadelen die kleven aan het investeren in private markten.

 

Dat smaakt naar meer, de reden waarom wij actief op zoek blijven naar partners, onder andere voor de selectie van externe managers en voor goed renderende alternatieven voor obligaties. Daarmee kunnen we u nog beter bedienen.

 

Jeroen van Lom, CEO

Gerelateerde artikelen

De achterblijvers in de Mag 7

De achterblijvers in de Mag 7 zijn Apple en Tesla. Toch zijn dit waarschijnlijk de belangrijkste AI-bedrijven in de Mag 7.

Meer lezen

De enige bron van alfa

De enige bron van alfa is timing. Timing is simpelweg laag kopen en hoog verkopen, maar in de praktijk blijkt alfa vluchtig.

Meer lezen

Japanse interventie

Japanse interventie. De Japanse overheid heeft meer mogelijkheden dan ingrijpen in valutamarkten om de yen te sturen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.