Cross

Auréus SportDesk

Topsporters hebben een bijzondere carrière, die zich niet laat voorspellen of plannen, intensiever en korter dan die van de gemiddelde ondernemer. Daarbij lopen topsporters specifieke risico’s en leven onder grote fysieke én mentale druk. De Auréus SportDesk richt zich op deze groep en staat hen bij met het plannen en inrichten van de financiële toekomst. Waar zaakwaarnemers zich bezighouden met de sportieve belangen en het huidige inkomen, zijn wij er om toekomstige financiële zorgen uit handen te nemen, zodat de topsporters zich kunnen richten op wat ze het liefst doen.

Elk speelveld heeft zijn experts.
Beleg jij al met het beste team?

Financiële begeleiding topsporters

Onze deskundige adviseurs begrijpen de unieke financiële behoeften van topsporters en bieden op maat gemaakte oplossingen die financiële groei stimuleren zonder onnodige risico’s te nemen of hoge kosten te maken. Met een focus op transparantie, efficiëntie en het maximaliseren van waarde, helpt de Auréus Sportdesk topsporters om hun financiële doelen te bereiken.

Communicatie en vertrouwen

Als onafhankelijke organisatie kunnen onze adviseurs zich volledig focussen op de persoonlijke behoeftes van hun cliënten. We zijn onafhankelijk, niet gebonden aan specifieke financiële producten of diensten en hebben de vrijheid om de meest geschikte oplossing te selecteren die past bij de unieke behoeften van elke individuele cliënt.

Gerelateerde artikelen

De Europese sportzomer

De Europese sportzomer bestaat uit de Olympische Spelen in Parijs en het EK voetbal in Duitsland, beide landen hebben een overwinning nodig.

Meer lezen

Voetbal en beleggen

Voetbal en beleggen. De financiële wereld en de voetbalwereld raken steeds meer met elkaar vervlochten.

Meer lezen

Financiële begeleiding topsporters

Financiële begeleiding topsporters. Voor een goede begeleiding is kennis en expertise nodig, geen hulp van familie of vrienden.

Meer lezen

Doe nu de financiële fitheidstest

Geïnteresseerd in hoe je er financieel voor staat? Vul het contactformulier in of neem direct contact op voor een vrijblijvende financiële fitheidstest.

Plan een financiële fitheidscheck

Via deze check krijgt u vrijblijvend een duidelijk overzicht van de huidige en toekomstige financiële situatie op basis van verschillende scenario’s. Meer weten? Vul het contactformulier of bel ons direct via 010-3027124.


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.