Cross

Rotterdams Blauwtulp Wealth Management onderdeel van Auréus

april 16, 2020

Blauwtulp Wealth Management uit Rotterdam maakt sinds twee maanden deel uit van Auréus. Graag informeren we u via deze nieuwsbrief over de actuele stand van zaken.

In het huidige kantoor in de Maastoren is op het eerste gezicht nog niet veel veranderd. Voor onze klanten en andere relaties waar we contact mee hebben, verandert er op dit moment nog niet veel. De website Blauwtulp.com is gewoon actief en onze medewerkers, die nu door de fusie in dienst zijn gekomen van Auréus, blijven ook in de toekomst uw accountmanager. Over een tijd krijgen onze medewerkers een nieuw emailadres en een nieuw visitekaartje. Verder kunt u zo nu en dan een verandering opmerken in bijvoorbeeld de lay-out van een rapportage of de beantwoording van onze vaste telefoonlijn.

Voordelen van de fusie
Zoals u wellicht inmiddels bekend is, bestaat Auréus uit vijf aangesloten vermogensbeheerders. Dit betekent dat er achter de schermen hard wordt gewerkt om de beste onderdelen van alle vijf de partijen te laten samenvloeien tot iets moois. De fusie geeft ons de mogelijkheid om diverse processen te professionaliseren. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om de optimalisatie van het beleggingsbeleid, administratieve processen en marketing.

We gaan door met onze succesvolle beursborrels
Ieder kwartaal organiseert het Auréuskantoor in Rotterdam een beursborrel. Het doel van deze bijeenkomsten is het “nuttighe en het aengenaeme” te verenigen. De avond bestaat altijd uit drie onderdelen: een terugblik op het afgelopen kwartaal, een vooruitblik voor de komende kwartalen en een speciaal beleggingsonderwerp, waarbij regelmatig een externe spreker wordt uitgenodigd. Op 11 maart hadden wij een beursborrel gepland bij Distilleerderij Rutte te Dordrecht. Zij zouden die avond de deelnemers rondleiden en vertellen hoe zij al 150 jaar hun overheerlijke jenevers en likeuren maken en onze klanten en relaties zouden getrakteerd worden op een proeverij. Helaas, door de coronacrisis is deze beursborrel uitgesteld. De laatste beursborrel over China met Prof. dr. Meine Pieter van Dijk, die ook zijn nieuwe boek “China, vriend of vijand” toelichtte, was een groot succes. Wij hebben inmiddels extra exemplaren van zijn nieuwe boek besteld. Klanten die interesse hebben in het boek, kunnen zich alsnog bij ons melden.

Wij houden u via deze nieuwsbrief op de hoogte van algemene nieuwe ontwikkelingen en regionaal nieuws. Mocht u tussentijds vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact op met uw accountmanager.

Gerelateerde artikelen

Meer tegenwind

Meer tegenwind. De rugwind van de coronagelden, dalende werkloosheid en investerende overheden wordt volgend jaar een tegenwind.

Meer lezen

Impact UAW-staking

Impact UAW-staking. De stakingen bij de drie grootste Amerikaanse autoproducenten hebben mogelijk grote gevolgen gezien de onzekere toekomst.

Meer lezen

Koersreacties analistenadviezen

Koersreacties aandelenadviezen. Indexbeleggen, flitshandel en het viraal gaan zorgt voor grotere koersuitslagen na adviezen van analisten

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.