Cross

Positief het jaar 2021 tegemoet

januari 14, 2021

We zullen ons 2020 allemaal herinneren als een uitzonderlijk jaar. Dan gaat het uiteraard niet over beleggingsresultaten, al mogen we daar na alle beweeglijkheid in 2020 niet over klagen. 2020 werd beheerst door het coronavirus. Ieders leven werd beïnvloed door tal van maatregelen en ook nu houdt het virus ons nog altijd in zijn greep. Ik ben ervan overtuigd dat u, net als Auréus, soms hunkert naar het ‘oude normaal’.

Ondanks alles bracht 2020 ook veel positiefs. De maatregelen dwongen Auréus tot zelfreflectie en we hebben onszelf hierdoor verder ontwikkeld en verbeterd. Dit leidde tot een aantal mooie mijlpalen. Denk aan nieuwe en vernieuwde portefeuilles, uitbreiding van de mogelijkheden in vastgoed en private equity, de introductie van onze podcasts en meest recent: ons vernieuwde cliëntenportaal. Bekijk het instructiefilmpje bovenaan in dit bericht. Dit portaal biedt u altijd en overal inzicht in de ontwikkelingen van uw portefeuilles. 2021 geeft ons hopelijk de gelegenheid u weer vaker face-to-face te ontmoeten. Als 2020 ons één ding heeft geleerd is het dat het leven uiteindelijk draait om menselijke interactie. Wij verheugen ons in elk geval op de terugkeer van persoonlijke dienstverlening.

Ik wens u namens het hele Auréus team een succesvol en gezond 2021 toe. Wij hopen dat 2021 voor u in het teken mag staan van positiviteit en menselijke interactie en dat we nóg meer waarderen wat we in 2020 zo gemist hebben.

Auréus
Stefan Roosendaal
CEO

Gerelateerde artikelen

Meer tegenwind

Meer tegenwind. De rugwind van de coronagelden, dalende werkloosheid en investerende overheden wordt volgend jaar een tegenwind.

Meer lezen

Impact UAW-staking

Impact UAW-staking. De stakingen bij de drie grootste Amerikaanse autoproducenten hebben mogelijk grote gevolgen gezien de onzekere toekomst.

Meer lezen

Koersreacties analistenadviezen

Koersreacties aandelenadviezen. Indexbeleggen, flitshandel en het viraal gaan zorgt voor grotere koersuitslagen na adviezen van analisten

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.