Cross

Onze aanpak

Het zien van de kansen en het beheersen van de risico’s is vermogensbeheer volgens Auréus. Wij zetten ons in voor uw financiële toekomst. Lees meer over ons proces voor een optimale samenwerking of neem contact op.

Neem contact op

De stappen die u doorloopt

Auréus is de expert op het gebied van vermogensoplossingen, zowel op de beurs als in private markten. Maak vrijblijvend een afspraak, bijvoorbeeld voor een second opinion met betrekking tot uw bestaande beleggingen, of om gewoon even te klankborden onder het genot van een kop koffie.

Plan een introductie

U bepaalt zelf waar en wanneer u in gesprek gaat met Auréus. Plan hier een afspraak met één van onze adviseurs, iemand die in de toekomst mogelijk uw vaste aanspreekpunt is binnen Auréus.

Maak een afspraak
Plan een introductie met Auréus

Om zo veel mogelijk toegevoegde waarde te kunnen leveren is het van belang dat we zo veel mogelijk van u weten, althans voor zover van invloed op de financiën. Wat zijn uw eisen en wensen op het gebied van vermogensbeheer?

Een goed gesprek

Voordat wij u kunnen adviseren over uw beleggingen, willen we graag veel van u weten, zoals bijvoorbeeld uw houding ten aanzien van risico, uw beleggingshorizon, uw ervaring met beleggen. Dat gebruiken we om een optimaal advies te geven.

Maak een afspraak
Een goed gesprek met Auréus

Dankzij de verschillende beleggingsoplossingen op de beurs en de vele mogelijkheden op het gebied van private markten kunnen wij echt maatwerk leveren.

Beleggingsvoorstel

Het beleggingsvoorstel van Auréus is het advies wat wij geven dat aansluit bij uw doelstellingen en wensen. Door gebruik te maken van een scenario-analyse kunnen verschillende uitkomsten waren doorlopen. Verder is het geen statisch advies, maar een dynamisch proces. Zo vaak als nodig is worden uigangspunten geëvolueerd en besproken.

Neem contact op
Het beleggingsvoorstel van Auréus

De financiële wereld ligt onder een vergrootglas van meerdere toezichthouders. Dat betekent ook dat er steeds meer indringende vragen worden gesteld over de herkomst van het vermogen. Wij proberen u in dit proces zo veel mogelijk te ontzorgen.

Eisen van de overheid

Het openen van een bankrekening voor iemand met een groot vermogen en daarmee ook een complexe vermogensstructuur is tegenwoordig geen sinecure. De overheid verlangt veel informatie om zeker te zijn dat er geen geld wordt witgewassen of wordt gebruikt voor de financiering van terrorisme.

Neem contact op
Eisen van de overheid

Na het onboarden start de daadwerkelijke dienstverlening. De cliënt heeft een vast aanspreekpunt binnen Auréus, omdat wij geloven in de individuele chemie tussen cliënt en adviseur. Vooral oud-ondernemers hebben vaak de behoefte om te spreken met iemand die direct controle heeft over het vermogen.

Tijd is de ultieme rijkdom

Een groot vermogen kan een lust zijn, maar soms ook een last. Dan kost het beheer van een vermogen veel tijd en tijd is uiteindelijk de ultieme rijkdom. Wij streven naar financiële rust voor onze cliënten, zodat ze uiteindelijk tijd te kort komen om leuke dingen te doen.

Neem contact op
Tijd is de ultieme rijkdom: Auréus

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben nog geen seconde spijt gehad van onze overstap van een grootbank naar Auréus. De persoonlijke aandacht die we krijgen is een groot verschil met wat we gewend waren en ook over de rendementen zijn we zeer tevreden.“

Ondernemer koppel, 80 & 71 jr.
€5.500.000 Zeer Offensief Individueel

Omdat ik niets meer hoorde van mijn bank heb ik contact opgenomen met mijn voormalige adviseur bij Auréus. Hij spreekt mijn taal en onze relatie is weer als vanouds."

Agrariër, 72 jr.
€1.600.000 Individueel Wereld Zeer Offensief

Twintig jaar geleden begon ik met beleggen bij mijn persoonlijke adviseur. Al deze jaren heb ik de winsten uit de portefeuille kunnen gebruiken om goede doelen te steunen en anderen te helpen in deze wereld. Zonder Auréus was dit niet gelukt.”

Directeur, 65 jr.
€3.400.000 Actief Offensief

Na de succesvolle verkoop van mijn onderneming was het voor mij vanzelfsprekend dat ik mijn vermogen onder zou brengen bij Auréus. Ik ken mijn adviseur al jaren. Het vertrouwen in Auréus geeft mij de rust om nu te gaan genieten van mijn vrije tijd’

Ondernemer, 57 jr.
€1.500.000 Individueel Wereld Zeer Offensief

Behalve het beheren van mijn vermogen, doen mijn adviseurs bij Auréus nog veel meer dan dat. Zij zijn een luisterend oor, denken graag mee met zaken die op mijn pad komen en zijn altijd welwillend om mij te helpen. Dit stapje extra is voor mij een grote reden om mijn vermogen bij Auréus onder te brengen."

Investeerder, 51 jr.
€1.000.000 Actief Neutraal

Aureus luistert naar mij als klant, maar adviseert me ook goed over wat er speelt in de wereld. Nu weet ik zelf ook wel het een en ander van beleggen, maar hun blik is verfrissend en leerzaam.

Ondernemer, 52 jr.
€2.000.000 Actief Zeer Offensief + Vastgoed

Na jaren van omzwervingen bij verschillende banken met steeds weer andere accountmanagers heb ik een stabiele basis gevonden, met een accountmanager die ook ondernemend is en zijn sporen in het vak verdiend heeft. De samenwerking duurt inmiddels al meer dan tien jaar.”

Voormalig ondernemer, consultant, 66jr.
€3.500.000

Ontvang nu uw gratis boek

Boekomslag van Han Dieperink. "Thematisch beleggen in de wereld na het Coronavirus"
Lees meer over:

• Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

• De versnellende IT-revolutie

• De kracht van het verhaal

• Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.


  Koffie?

  Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

  Plan een kennismaking


   Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
   Privacyverklaring.