Cross

Ontwikkelingen Auréus Eindhoven

juli 16, 2020

Meer varianten in vermogensbeheer

De fusie van Auréus Group heeft het beste van vijf werelden samengebracht en biedt ons de mogelijkheid om u meer verschillende vormen van vermogensbeheer aan te bieden. Variërend van een no-nonsense portefeuille gebaseerd op wetenschappelijke uitgangspunten, tot een portefeuille waar korter op de bal wordt gespeeld met actief beheer. Voor de grotere portefeuilles is het mogelijk deze volledig in te vullen met individuele aandelen. Daarnaast bieden we voortaan, op verzoek van veel van onze cliënten, een zogenaamde ‘diepgroene variant’ aan, waarbij wordt ingespeeld op duurzame thema’s en ontwikkelingen in de maatschappij. In onderstaand artikel leest u meer over SRI-Impact beleggen, deze laatstgenoemde variant van vermogensbeheer.

Alle vier de varianten bieden we uiteraard aan voor alle risicoprofielen. Graag bespreken wij met u welke variant het beste past bij uw persoonlijke wensen. Alle portefeuilles hebben de laatste maanden een flink herstel laten zien ten opzichte van de dip in maart 2020, naar aanleiding van de wereldwijd afgekondigde maatregelen als gevolg van het coronavirus. Met dit herstel is de rust voor veel van onze cliënten weer teruggekeerd maar uiteraard blijft daarnaast nieuwsgierigheid bestaan over hoe de beleggingen zich gaan ontwikkelen gedurende de rest van dit jaar.

Elke twee weken wordt u geïnformeerd door middel van onze nieuwsbrief, waarin wij u meenemen in de gedachtes van onze vermogensexperts over de ontwikkelingen op de beurs. Heeft u naar aanleiding van een van deze nieuwsbrieven een specifieke vraag aan ons? Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon bij Auréus.

Nieuwe Associate Partner bij Auréus Eindhoven: Jacqueline Jamin

Per 1 juni 2020 heeft Jacqueline Jamin zich aangesloten bij het team van Auréus Eindhoven, bij haar oud-collega’s Henk Salm, Michiel van Schagen en Nico Jongen. Jacqueline merkte de laatste jaren dat écht vermogensadvies steeds meer in het gedrang kwam, omdat de focus op centraal gestuurde standaard beleggingsproducten werd gelegd. Ook de verplaatsing van persoonlijk klantcontact naar online contact zat Jacqueline niet lekker. Als mensenmens in hart en nieren, voelde Jacqueline zich daarom steeds minder op haar plek. Haar overstap naar Auréus was dus een passende en logische stap. Ze heeft nu weer alle mogelijkheden om persoonlijk contact met cliënten te onderhouden. Daarnaast heeft ze bij Auréus een veel breder palet tot haar beschikking om cliënten over hun vermogen te kunnen adviseren. Naast beursbeleggingen, adviseert Jacqueline u over niet beursgenoteerde beleggingen, zoals vastgoed en private equity: iets waar de laatste jaren steeds meer vraag naar is.

Gerelateerde artikelen

Verwarring over economie en markten

Verwarring over inflatie en markten. Door de coronapandemie en de oorlog in Oekraïne zijn vraag en aanbod verstoord en daarmee ook de cyclus.

Meer lezen

Recessie in 2024

De kans op een recessie in 2024 neemt snel toe en daarvoor zijn ten minste 5 argumenten aan te dragen. Toch hoeft dit geen negatief scenario te zijn voor beleggers.

Meer lezen

Familievermogen over generaties

Familievermogen over generaties. De vloek van de derde generatie kan voorkomen worden met het achtste wereldwonder.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.