Cross

Ons nieuw jasje past uitstekend

april 19, 2021

Eind vorig jaar maakten we het wereldkundig: Ritzer + Rouw en Auréus Group slaan de handen ineen. Om de kracht van de solide en onafhankelijke combinatie te benadrukken, gaan we verder als ‘Auréus Family’. In de dagelijkse omgang zal er voor onze relaties niet veel veranderen. Ons kantoor in Veldhoven blijft gehandhaafd, net als de vertrouwde contactpersonen binnen het team. Het jaar 2021 is inmiddels een kwartaal oud en wat we eind vorig jaar beloofden kwam uit: voor onze relaties is er niet veel veranderd. Maar wat is er in de tussentijd wel gebeurd? En wat staat er nog op de planning?

Logo family office

Nieuw logo Auréus Family

Met meer dan 2 miljard euro beheerd vermogen onder de Auréus Group, zijn we in staat onze beursgenoteerde beleggingsstrategie verder te professionaliseren. Bovendien vergroten we onze inkoopkracht en krijgen we nóg betere toegang tot diverse alternatieve beleggingsvormen, zoals private equity, private debt en vastgoed. Dat was de boodschap eind vorig jaar. We zien hierin al snel concrete voorbeelden ontstaan. Zo participeren we in het periodieke macro-overleg, waarin we onze brede visie op de economie en de beleggingsmarkten bespreken. We hebben een hele actieve rol in de samenstelling van modelportefeuilles binnen Auréus en spelen een leidende rol in het beleggingsoverleg private equity, private debt en vastgoed. We ontmoeten betrokken, professionele en vakkundige nieuwe collega’s. Kortom: de eerste happen smaken heel goed en de uitgebreide keuken van Auréus maakt ons nog hongeriger en gemotiveerder. De voorgenomen samenwerking en schaalvergroting zullen leiden tot een efficiëntere en effectievere operatie, met name op de gebieden ICT, compliance, inkoopkracht, research, innovatie en digitalisering. Ook dat was eind 2020 de boodschap. Omdat we denken dat dit het fundament is voor de continuïteit en een nóg waardevollere dienstverlening als family office. Op bovengenoemde gebieden gebeurt inmiddels ontzettend veel. Hopelijk plukt u als relatie daar op korte termijn de eerste vruchten van. Naar verwachting zal de vertrouwde vermogensrapportage over het eerste kwartaal 2021 een nieuwe look hebben. Net als ons kantoor trouwens. Zoals gezegd hebben we het ruimere kantoor op de begane grond van ons kantoor aan de Dorpstraat in Veldhoven betrokken. Terwijl ons team gewoon aan het werk was hebben schilders, behangers en andere vakmensen veel werk verricht. Het resultaat mag er zijn! Nog een weekje wachten en dan wordt ook het bord met Auréus Family op de ingang geschroefd. We trekken trots ons nieuwe jasje aan: klaar voor het vruchtbare voorjaar! Wij trekken niet alleen een nieuw jasje aan, wij hangen ons jasje ook aan de kapstok van de Auréus Group. Naast de jasjes van andere veelzijdige collega’s. De afgelopen twintig jaar ontwikkelden wij ons tot een toonaangevend, middelgroot family office. Relaties in brede zin begeleiden in beheer van hun generatie-overschrijdende (familie)vermogen. Dat is waar we in zijn gegroeid en waarin we ons in deze samenwerking nu nog verder kunnen ontwikkelen. Onze deur staat open voor u als relatie, uw adviseurs, voor nieuwe relaties en voor nieuwe collega’s. Een meer dan welkom voor iedereen die zijn of haar verhaal kwijt wil of die ons verhaal een keer wil horen. Graag tot snel in Veldhoven!

Auréus Veldhoven
Rien Ogier

Gerelateerde artikelen

De achterblijvers in de Mag 7

De achterblijvers in de Mag 7 zijn Apple en Tesla. Toch zijn dit waarschijnlijk de belangrijkste AI-bedrijven in de Mag 7.

Meer lezen

De enige bron van alfa

De enige bron van alfa is timing. Timing is simpelweg laag kopen en hoog verkopen, maar in de praktijk blijkt alfa vluchtig.

Meer lezen

Japanse interventie

Japanse interventie. De Japanse overheid heeft meer mogelijkheden dan ingrijpen in valutamarkten om de yen te sturen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.