Cross

Nieuw kantoor in Lanaken

april 16, 2020

In januari hebben wij ons nieuwe kantoor aan het Europaplein 13 te Lanaken geopend. De nieuwe locatie heeft een betere uitstraling en modernere faciliteiten. In het nieuwe pand komen drie fusiepartners samen.

Het voormalige Attent Vermogensbeheer had voor de fusie naast het kantoor in Maastricht ook een kantoor in Lanaken. Dit kantoor op het Kerkplein was een fijne locatie, maar het pand was inmiddels toe aan een upgrade. Het voormalige Auréus Vermogen heeft ook veel klanten en medewerkers uit de omgeving Lanaken. Vandaar ontstond een gezamenlijke behoefte aan een groter en meer eigentijds kantoor in Lanaken. Dit nieuwe kantoor vonden we op het Europaplein en staat wat ons betreft symbool voor de groeiambities die Auréus in België heeft.

Niet alleen het nieuwe gebouw, maar ook de samenwerking tussen de gefuseerde teams, is als geheel meer dan de som der delen. Het kantoor wordt momenteel bemand door collega’s van drie voormalige fusiepartners: Stefan Roosendaal en Luk Vanderhallen van het voormalige Auréus Vermogen, Paul Dohmen en Paul Prop van het voormalige Attent Vermogensbeheer en Danny Boonen van het voormalige Slim Vermogensbeheer in Weert. Samen vormen zij het team dat Auréus op de Belgisch-Limburgse kaart moet zetten. Dat doen ze met veel kennis en passie voor het vak. U bent van harte welkom om een keer koffie te komen drinken!

Gerelateerde artikelen

Meer tegenwind

Meer tegenwind. De rugwind van de coronagelden, dalende werkloosheid en investerende overheden wordt volgend jaar een tegenwind.

Meer lezen

Impact UAW-staking

Impact UAW-staking. De stakingen bij de drie grootste Amerikaanse autoproducenten hebben mogelijk grote gevolgen gezien de onzekere toekomst.

Meer lezen

Koersreacties analistenadviezen

Koersreacties aandelenadviezen. Indexbeleggen, flitshandel en het viraal gaan zorgt voor grotere koersuitslagen na adviezen van analisten

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.