Cross

Nieuw jaar met opnieuw kansen

januari 25, 2024

Er zijn waarschijnlijk maar weinig vermogensbeheerders in Nederland die afgelopen jaar zo sterk zijn gegroeid als Auréus. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen, aangezien vertrouwen een belangrijke rol speelt in uw keuze. Vertrouwen komt echter te voet en gaat te paard, dus ook in het nieuwe jaar zullen wij het in ons gestelde vertrouwen weer waar moeten maken. De nieuwste ontwikkelingen binnen Auréus maken dat mede mogelijk.


Zo beschikken wij met ingang van dit jaar over een nieuw cliëntportal. Een snelle beschikbaarheid van de juiste informatie is essentieel als het gaat om vertrouwen. Het is ook de ideale plek om informatie veilig te delen. Verderop in deze nieuwsbrief zult u ook meer lezen over de uitbreiding van Auréus
Family. Er is veel belangstelling voor de dienstverlening van onze family office. Nieuw is ook onze dienstverlening op private markten met behulp van Mercer, werelds grootste onafhankelijke dienstverlener op dit gebied. Het zorgt ervoor dat we aan alle eisen van investeerders in private markten kunnen voldoen: de laagste kosten, de beste selectie en de meest efficiënte implementatie. Ook dat zorgt voor vertrouwen.

 

Het aantal beleggingsmogelijkheden waar particuliere beleggers in kunnen participeren is deze eeuw voortdurend gegroeid. Private markten behoren nu tot de kern van elke portefeuille. De gestegen rente en de steeds lagere indirecte kosten, maken het beeld compleet: dit is voor wat betreft rendement en risico het beste moment van de eeuw om te beleggen.

 

Jeroen van Lom, CEO

 

Disclaimer

Gerelateerde artikelen

Wegvallende onzekerheden

Meer zekerheid over renteverlagingen door meevallende inflatiecijfers Minder politieke onzekerheid, Trump aan de leiding Meer evenwichtige groei wereldeconomie Winstgroei niet

Meer lezen

Campinghausse 2.0

Campinghausse 2.0, de huidige omgeving op de beurs lijkt op de die in 1997. Er zijn meerdere parallellen te trekken.

Meer lezen

De zwakke Japanse yen

De zwakke Japanse yen zorgt er voor dat de outperformance van de Japanse aandelen worden gedrukt, maar niet voor eeuwig.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.