Cross

Nico Jongen: Associate Partner bij Auréus Eindhoven

maart 17, 2020

Graag stel ik mij aan u voor als Associate Partner van Auréus. Ik zal mij aansluiten bij mijn (oud)collega’s Henk Salm en Michiel van Schagen bij Auréus -vestiging Eindhoven. Jarenlang hebben wij samengewerkt bij vermogensbeheerder Schretlen & Co en de laatste vier jaar bij Rabo Schretlen Vermogensmanagement. Aangezien ik woonachtig ben in Maastricht ben ik flexibel en kan ik als uitvalbasis ook de andere Limburgse vestigingen van Auréus als ontvangstlocatie gebruiken.

In tegenstelling tot de grootbanken, die steeds meer de nadruk leggen op het digitaliseren en standaardiseren van de effectendienstverlening, heeft Auréus persoonlijke betrokkenheid bij de bediening van haar klanten hoog in het vaandel staan. Dit wordt gekoppeld aan een verantwoord beleggingsbeleid (zowel via passieve/actieve fondsen alsook individuele aandelen/obligaties) waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden om in alternatieve beleggingen (zowel beursgenoteerd als niet beursgenoteerd), zoals onder andere vastgoed en private equity te investeren. Met de kernwaarden vertrouwd, verantwoord en vooruitstrevend maakt Auréus een sterke groei door. In 2019 is voor de zesde keer op rij een FD Gazelle Award in ontvangst genomen. Alles bij elkaar geeft mij dat het juiste gevoel om me met volle overtuiging bij Auréus aan te sluiten. Ik kijk er naar uit om onder de vlag van Auréus en samen met mijn collega’s vol passie en enthousiasme te werken aan het bereiken van de doelen van onze klanten.

Ondertussen is de vestiging van Auréus, gelegen aan de Burgemeester Mollaan 64 in Waalre, operationeel en wil ik u dan ook van harte uitnodigen om een bezoek te brengen aan dit prachtige kantoor. De koffie staat in ieder geval klaar.

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Nico Jongen 06-14738092 of per mail via nico.jongen@aureus.eu
Henk Salm: 06-48207276 of per mail via henk.salm@aureus.eu
Michiel van Schagen: 06-26908808 of per mail via michiel.vanschagen@aureus.eu

 

 

Gerelateerde artikelen

Mag 7 + Granolas = Global Titans

Mag 7 + Granolas = Global Titans. Megacaps blijven het goed doen op de aandelenmarkt, de Global Titans index profiteert daarvan.

Meer lezen

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is. Het bedrijf groeit snel en de koers stijgt stevig, maar het aandeel blijft goedkoop.

Meer lezen

Japan, klaar voor de toekomst

Japan klaar voor de toekomst. Door een nieuw record in de Nikkei zullen ook Japanse particulieren meer interesse krijgen in Japanse aandelen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.