Cross

Make-a-wish Logan

mei 19, 2022

Logan (7) is behandeld voor een levensbedreigende ziekte. Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens jonge patiënten en hun omgeving weer kracht en vertrouwen geeft, en daarmee blijvend impact heeft. Een wens vervullen gaat echter niet vanzelf. Het managementteam van Auréus onder begeleiding van Make-A-Wish Nederland is daarom in de afgelopen maanden bezig geweest met het vervullen van de wens van Logan. Nu vindt Logan meerdere dingen leuk waaronder Dino’s, de dierentuin en het rijden op een quad. Aan ons de uitdaging om die verschillende wensen te combineren,

PHOTO-2022-05-16-09-23-19

Op dinsdag 10 mei was het zover. Voor Logan, samen met zijn broer en zijn zus, vrienden en ouders stond er veel op het programma. Vroeg in de ochtend reisde het gezelschap met een luxe bus van taxi Goverde af naar het zuiden van Nederland waar iedereen met de buggy’s van de Lol Company op ontdekkingsreis ging in het Limburgse landschap. Geen quad’s, maar de buggy’s waren zeker zo spannend. Als superhelden raceten ze door Limburg.

PHOTO-2022-05-16-09-25-13

Na een picknick werd de reis vervolgd naar de GaiaZoo in Kerkrade waar de groep eerst een speciale rondleiding kreeg door de dierentuin. GaiaZoo beschikt over een reusachtige DinoDome, Europa’s grootste indoor Dino speelpark. Bijzonder was de adoptie van een witte neushoorn die nu uiteraard de naam Logan draagt. Na het uitzoeken van een knuffel vertrok de bus naar huis, maar eerst werd onderweg nog gestopt bij McDonald’s.

PHOTO-2022-05-16-09-23-20

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we Logan een onvergetelijke dag hebben bezorgd, de beelden spreken voor zich.

{% video_player “embed_player” overrideable=False, type=’scriptV4′, hide_playlist=True, viral_sharing=False, embed_button=False, autoplay=False, hidden_controls=False, loop=False, muted=False, full_width=False, width=’848′, height=’480′, player_id=’73879850341′, style=” %}

#makeawishnl #makeawish #lolcompagny #taxigoverde #gaiazoo

Gerelateerde artikelen

Meer in Chinese aandelen

Meer in Chinese aandelen. Na de U-bocht in de economie trekt ook de aandelenmarkt bij, maar deze aandelen zijn nog altijd goedkoop.

Meer lezen

Box 3 voor minder succesvolle beleggers

Box 3 voor minder succesvolle beleggers. Als het werkelijk rendement lager ligt dan het veronderstelde rendement is de box 3-heffing te hoog.

Meer lezen

De nieuwe cyclus in Real Assets

De nieuwe cyclus in Real Assets. Op het moment dat de markt zich realiseert dat het dieptepunt achter ons ligt, kan het snel gaan.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.