Cross

Jacqueline Jamin: Associate Partner bij Auréus Eindhoven

juni 2, 2020

Ik vind het fijn om mij te mogen voorstellen als Associate Partner van Auréus – vestiging Eindhoven. Per 1 juni sluit ik mij aan bij mijn oud-collega’s Henk Salm, Michiel van Schagen en Nico Jongen.

Na mijn studie Fiscaal Recht heb ik enkele jaren als Fiscaal Juriste gewerkt bij Ernst & Young in Amsterdam. Al snel werd ik echter aangetrokken tot het directe, brede vermogensadvies aan klanten. Bij Rabobank kon ik me hierin specialiseren, eerst 9 jaar als Private Banker in de Brabantse Dommelstreek en aansluitend 13 jaar als Vermogensmanager in Maastricht, mijn huidige woonplaats.

Net als veel van mijn (oud) collega’s merkte ik de laatste jaren dat écht vermogensadvies steeds meer in het gedrang komt door de focus op centraal gestuurde standaard beleggingsproducten en de verplaatsing van persoonlijk klantcontact naar online klant contact centra. Als klantenmens in hart en nieren voelde ik mij daar steeds minder senang bij.

Vandaar dat ik bijzonder blij ben met mijn overstap naar Auréus, de snelst groeiende zelfstandige vermogensbeheerder van Nederland. Bij Auréus heb ik weer de mogelijkheid om écht persoonlijk contact met klanten te onderhouden. Daarnaast heb ik nu een veel breder palet tot mijn beschikking om klanten over hun vermogen te adviseren. Ik ben niet alleen gebonden aan beursbeleggingen, maar kan ook adviseren over niet beursgenoteerde beleggingen, zoals vastgoed en private equity, iets waar de laatste jaren steeds meer vraag naar is. Zo kan ik mijn klanten beter helpen om hun vermogensdoelen te bereiken. De hereniging met mijn oud-collega’s van Rabo Schretlen Vermogensmanagement maakt deze stap alleen nog maar mooier.

Ik nodig iedereen van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in ons mooie kantoor aan de Burgemeester Mollaan 64 in Waalre. Aangezien ik woonachtig ben in Maastricht ben ik flexibel en kan ik als uitvalbasis ook de Limburgse vestigingen van Auréus en sinds kort ook de nieuwe vestiging in Lanaken als ontvangstlocatie gebruiken. Maar uiteraard bezoek ik u ook graag bij u thuis, of dat nu in Brabant of in Limburg is.

Ik kijk uit naar uw telefoontje!

Jacqueline Jamin 06-36443200
of mailtje: jacqueline.jamin@aureus.eu

Gerelateerde artikelen

Meer uitdagingen

Meer uitdagingen. Stijgende olieprijzen, stijgende rentes, een discussie over het kredietplafond, stakingen, stagflatie etc. etc.

Meer lezen

Combineer dividend met kwaliteit

Combineer dividend met kwaliteit. Op lange termijn verslaan kwaliteitsbedrijven die dividend uitkeren bedrijven met alleen een hoog dividend.

Meer lezen

Groene krimp

Groene krimp. Biodiversiteit is het nieuwe CO2. Dit leert meteen dat er veel zwaardere maatregelen moeten worden genomen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.