Thema’s

De volgende generatie

Generatie-overschrijdend familievermogen blijft generatie-overschrijdend wanneer je kinderen in staat zijn het op de juiste manier te bewaken en beheren. Hiermee wordt vermogen een lust en geen last. Auréus Family behoudt overzicht en begeleidt de volgende generatie. Wij leiden hen op en brengen hen de verantwoordelijkheid bij die past bij financiële educatie en duurzame investeringsbeslissingen. En dat voortdurend met een blik op de toekomst

Aureus Logo

Familievermogen als last of lust

Financiële onafhankelijkheid geeft vrijheid. Maar die vrijheid komt met uitdagingen en verantwoordelijkheden. Zo moet je zorg dragen voor de volgende generatie. Waar lopen zij tegenaan en wat komt er op hun pad? Familievermogen biedt zowel kansen als uitdagingen, maar mag hun persoonlijke groei niet in de weg staan en moet levensdoelen ondersteunen.

Familievermogen beheren met de familie

Toekomstbestendigheid

Traditioneel concentreren vermogende ouders en hun adviseurs zich op financiële planning, estate planning en vermogensbeheer. Echter, wanneer we spreken over generatie-overschrijdend vermogen, komt er een cruciaal element van duurzaamheid bij kijken. Het is essentieel dat de volgende generatie wordt voorbereid op de verantwoordelijkheden en maatschappelijke betrokkenheid die dit vermogen met zich mee gaat brengen. Auréus Family begrijpt deze uitdagingen grondig en is uitstekend gepositioneerd om de volgende generatie adequaat voor te bereiden op de toekomst.

Opleiden en betrekken van de volgende generatie

Hoe en wanneer betrek je jouw kinderen in het familievermogen? Enerzijds mag het familievermogen geen zware last voor ze vormen en anderzijds heb je zelf duidelijke ideeën over hoe zij ermee om zouden moeten gaan. Het is de kunst hierin de juiste balans te vinden. Wie begeleidt of coacht jouw kinderen naar financiële bekwaamheid? Hoe zorg je ervoor dat ze bekwaam worden in verantwoord beleggen? Als je het goed kan organiseren, zou je gedeeltelijk samen kunnen beleggen en investeren. Auréus Family heeft de expertise om je kinderen te ondersteunen, te begeleiden en op te leiden, bijvoorbeeld binnen ons Auréus Academy-programma.

Wij overzien het geheel en komen met een passende oplossing

Family wealth management

Direct contact met Auréus Family

Wij kijken ernaar uit om met u aan tafel te zitten. Een kennismaking is vanzelfsprekend altijd vrijblijvend.

Blijf op de hoogte


      Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
      Privacyverklaring.