Thema’s

Onze Diensten

Als ervaren multi-family office neemt Auréus Family een actieve rol in
het opzetten, invullen en onderhouden van een generatiebestendig
beleggings- en investeringsplan.

merkicoon

Diensten

Maatwerk per familie

Het beheer van het familie vermogen verschilt door de unieke situatie waarin elke familie zich bevindt.

Dankzij onze brede beleggingsportefeuille en persoonlijke dienstverlening kunnen wij maatwerk leveren.

Wij nemen de zorgen over uw financiële toekomst weg, zodat u de tijd krijgt voor wat u echt graag doet.

De financiële onderneming

Een Family office neemt de leiding in de organisatie van de financiële onderneming van de familie. Dit wordt in samenwerking gedaan met accountants, fiscalisten en notarissen. Waar zij vooral met terugwerkende kracht werken, kijkt de Family office vooruit.

Een Family office kan advies geven over het structureren van het vermogen van de familie op een manier die fiscaal efficiënt is. Dit kan bijvoorbeeld inhouden dat gebruik wordt gemaakt van trusts, stichtingen of andere juridische entiteiten om belastingvoordelen te behalen of de overdracht van vermogen naar volgende generaties te vergemakkelijken.

Een Family office kan samenwerken met accountants en belastingadviseurs om een gedegen fiscale planning op te zetten. Dit omvat het identificeren van belastingbesparende strategieën en het optimaliseren van de fiscale structuur van de familie om de belastingdruk te minimaliseren.

Auréus Academy

Training en ontzorging van familieleden en belangrijke relaties van de familie. Tijdens deze trainingen focussen we op de specifieke interesses van de familie.

Bij de financiële organisatie binnen een familie is het belangrijk dat iedereen op de hoogte is van relevante processen en de kennis heeft over wat er van ze verwacht wordt.

De Family Officer dient hierbij als een aanspreekpunt met een ervaren en uitgebreid netwerk tot hun beschikking.

Overzicht brengt rust

Wij zorgen voor het overzicht zonder dat u de controle verliest over de regie. Ook de beste regisseurs hebben producers nodig.

Als Family Office simplificeren wij alle aspecten rondom de financiële onderneming die onstaan is dankzij uw success.

Onze Family officers zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en zorgen. Het brengen van overzicht en rust binnen vermogende families is waar de Auréus Family Office voor staat.

Het beleggingsvoorstel van Auréus

De toegevoegde waarde van een Family Office

Auréus Family is thuishaven en vraagbaak als het gaat om financiële vraagstukken voor uzelf en voor uw kinderen. ​​​De taken van Auréus Family kunnen worden afgestemd op uw specifieke behoeften. Kom in contact met een van onze Family Officers en leer meer over de toegevoegde waarde van een Family Office.

Neem contact op

Meer informatie?

Bekijk onze locaties

Arrow

Koffie?

Onze adviseurs kijken ernaar uit om een kop koffie met u te delen. Een kennismaking is vanzelfsprekend altijd vrijblijvend.

Plan een kennismakingsgesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.