Cross

Contact

Met elf vestigingen in Nederland en België onderscheiden we ons als multi-family office met een uitgebreid netwerk.

Family office met
landelijke dekking

Onze Family Officers werken verspreid over ons uitgebreide kantorennetwerk.

Aureus map of the Netherlands and Belgium

Auréus Family

Het goed beheren van familievermogen is een kunst op zich. Het heeft ook veel weg van het runnen van een onderneming. Een financiële onderneming. Om je vermogen te behouden, is een gedegen strategie onmisbaar. We helpen je als familie goed te onderzoeken wat bij je past en hoe je vasthoudt aan de gekozen strategie.

Bij het beschermen en besturen van het familievermogen is communicatie binnen de familie cruciaal. Vaak worden complexe familievraagstukken vooruitgeschoven en vertrouwt men erop dat het vanzelf wel goed komt. Juist het voeren van gesprekken met betrokken familieleden geeft veel inzicht, neemt zorgen weg en beperkt wederzijds wantrouwen en miscommunicatie door uiteenlopende verwachtingen. Het vastleggen van afspraken borgt de continuïteit van het familievermogen en versterkt de harmonie binnen de familie.

Generatie-overschrijdend familievermogen blijft generatie-overschrijdend wanneer je kinderen in staat zijn het op de juiste manier te bewaken en beheren. Hiermee wordt vermogen een lust en geen last. Auréus Family behoudt overzicht en begeleidt de volgende generatie. Wij leiden hen op en brengen hen de verantwoordelijkheid bij die past bij beleggings- en investeringsbeslissingen. En dat voortdurend met een blik op de toekomst.

Familievermogen is veelomvattend en bestaat vaak uit diverse vermogensbestanddelen. (Bedrijfs)panden, deelnemingen in bedrijven, beleggingen, leningen, verzamelingen, etc. Auréus Family biedt rust en overzicht door al deze bezittingen goed in beeld brengen, te categoriseren en als totaal te presenteren. Dit maakt toekomstige investeringsbeslissingen een stuk eenvoudiger. Zowel voor jezelf als voor je nabestaanden.

Contact Formulier

  Uw privacy is belangrijk voor ons. Bij indiening van dit formulier accepteert u de voorwaarden en privacy policy van Auréus.


  Nieuwsbrief


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.