Cross

De vijfde man in Deventer

januari 15, 2022

Even voorstellen: Berrie Krisman, vijfde adviseur bij Auréus Deventer.

“Oprechte aandacht voor cliënten en persoonlijk toegesneden oplossingen. Dát is waarom ik gekozen heb voor Auréus. Via een studievriend die in Limburg is aangesloten bij Auréus, kwam ik in contact met het bedrijf. Toen bleek dat er een kantoor geopend zou worden in Deventer met vier zeer ervaren adviseurs, kon ik deze kans niet laten schieten.

Schermafbeelding 2022-01-15 om 16.07.52

Geboren en getogen in Zwolle trok ik naar het zuiden van Nederland om te studeren aan de Hoge Hotelschool en aan de Universiteit van Maastricht. In 1995 begon ik als trainee bij ING Bank. Al snel mocht ik aanschuiven bij de effectenafdeling. Hier ontstond mijn liefde voor het beleggingsvak en die liefde is nooit meer verdwenen. Ik breidde mijn kennis en ervaring uit als portefeuillemanager van beleggingsfondsen bij OHRA, als beheerder van de aandelenportefeuille van Univé Verzekeringsgroep en als private banker bij Rabobank/Schretlen. Daarna kwam ik opnieuw bij ING terecht. Toch miste ik iets bij de grootbanken wat ik bij Auréus wel vond: persoonlijke aandacht met tijd voor relaties en stabiliteit voor de cliënt in zijn of haar aanspreekpunten. Je bouwt samen immers een jarenlange vertrouwensrelatie op. Bij Auréus is dit de gewoonste zaak van de wereld, met aandacht, passie, stabiliteit en inhoudelijke kennis.

Ik dacht dat vermogen vrijheid zou brengen, maar mijn zorgen zijn juist groter geworden”. Dit heb ik regelmatig gehoord van relaties en dit is precies waar ik toegevoegde waarde kan bieden als nieuwste medewerker van Auréus kantoor Deventer. Met 25 jaar ervaring op zak heb ik een duidelijke missie: cliënten (financiële) rust bieden, zodat zij zich kunnen richten op wat zij écht graag doen. Dat kan het runnen van hun bedrijf zijn of het genieten van vrije tijd en familie. Geld is dan niet het doel, maar juist het middel om wensen te vervullen.

In mijn vrije tijd ga ik graag duiken, vooral in Nederland. Duiken in Nederland is mooier dan u misschien zult denken. Ik hou van de rust en de ontspanning onder water. Als je je uitrusting boven water goed voor elkaar hebt, dan kun je onder water des te meer genieten. Zo zie ik dat ook als ik relaties help hun vermogen zo goed mogelijk in te richten. Doe je dat goed, dan kun je daarna zorgeloos genieten. Hoe Auréus dat doet? Cliënten kunnen erop rekenen dat wij ons verantwoordelijk voelen voor het bereiken van zijn of haar doelen of zelfs de doelen van de gehele familie. Dat gaat niet alleen om de beleggingsportefeuille bij Auréus: het gaat erom dat cliënten hun volledige vermogen voor zich laten werken.

Met vijf professionals op lokale en de kennis en steun van onze 85 collega’s van de totale Auréus Group, kan ons team in Deventer u helpen uw wensen en dromen op het gebied van uw vermogen te verwezenlijken. Wij zetten onze ervaring op het gebied van vermogensbeheer en –advies voor private banking relaties en (charitatieve) instellingen graag voor u in. Uw vermogen verdient oprechte aandacht. Een beleggingsportefeuille is niet investeren in alleen beursgenoteerde aandelen en obligaties, maar ook de toegevoegde waarde van vastgoed en private equity beleggingen ervaren.

Waar mijn collega’s in Deventer vooral bekend zijn met de Achterhoek en Twente, ligt mijn focus meer op het gebied tussen Deventer tot ver in Drenthe. Uiteraard ook daarbuiten als de cliënt daarom vraagt. Nu wij in Deventer op volle sterkte zijn, verwachten wij rond half februari iedereen te mogen verwelkomen op ons nieuwe kantoor in de Leeuwenbrug. Wij hopen dan met onze relaties en onze eerste cliënten het glas te mogen heffen op een voorspoedig 2022. U bent alvast van harte welkom.

Gerelateerde artikelen

Wegvallende onzekerheden

Meer zekerheid over renteverlagingen door meevallende inflatiecijfers Minder politieke onzekerheid, Trump aan de leiding Meer evenwichtige groei wereldeconomie Winstgroei niet

Meer lezen

De zwakke Japanse yen

De zwakke Japanse yen zorgt er voor dat de outperformance van de Japanse aandelen worden gedrukt, maar niet voor eeuwig.

Meer lezen

Nog steeds geen recessie

Nog steeds geen recessie, ondanks alle zogenaamd betrouwbare indicatoren die wijzen op een recessie. De cyclus is nog jong.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.