Cross

Communicatie in tijden van Corona

juli 14, 2020

Afgelopen kwartaal werd beheerst door het coronavirus. We hopen dat u en uw naasten deze periode in goede gezondheid zijn doorgekomen. De maanden zonder fysieke afspraken met onze cliënten en de beperkingen in het contact met familie en vrienden, hebben diepe indruk op ons gemaakt.

Op het gebied van communicatie is er de afgelopen maanden veel veranderd. Iedereen is noodgedwongen bevlogen geworden in het gebruik van programma’s als Teams en Zoom: ook wij bij Auréus. Gelukkig leven we in een tijd waarin er digitaal veel mogelijk is. De afgelopen periode heeft ons geleerd een gezonde balans te vinden tussen fysieke en digitale communicatie. We vinden het prettig dat we onze cliënten nu weer iets vaker fysiek kunnen ontmoeten. Uiteraard zijn deze ontmoetingen op gepaste afstand en blijven we voorzichtig. We behouden een gezonde mix tussen noodzakelijke, fysieke afspraken en informatieve, digitale bijeenkomsten.

Het coronavirus heeft ons geleerd anders om te gaan met tijd, afstand en communicatie. Dit heeft bij Auréus geleid tot een nieuw, digitaal initiatief, genaamd ‘Meet the expert’: een digitaal, live event dat voortaan iedere laatste dinsdag van de maand van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Vanwege de vakantie zal het eerste live event op dinsdag 25 augustus plaatsvinden. Onze strategisch partner Han Dieperink presenteert ongeveer twintig minuten een specifiek onderwerp en via de chatfunctie krijgt u vervolgens alle ruimte om vragen te stellen. U ontvangt binnenkort de eerste uitnodiging!

Gerelateerde artikelen

Verwarring over economie en markten

Verwarring over inflatie en markten. Door de coronapandemie en de oorlog in Oekraïne zijn vraag en aanbod verstoord en daarmee ook de cyclus.

Meer lezen

Recessie in 2024

De kans op een recessie in 2024 neemt snel toe en daarvoor zijn ten minste 5 argumenten aan te dragen. Toch hoeft dit geen negatief scenario te zijn voor beleggers.

Meer lezen

Familievermogen over generaties

Familievermogen over generaties. De vloek van de derde generatie kan voorkomen worden met het achtste wereldwonder.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.