Cross

Communicatie in tijden van Corona

juli 14, 2020

Afgelopen kwartaal werd beheerst door het coronavirus. We hopen dat u en uw naasten deze periode in goede gezondheid zijn doorgekomen. De maanden zonder fysieke afspraken met onze cliënten en de beperkingen in het contact met familie en vrienden, hebben diepe indruk op ons gemaakt.

Op het gebied van communicatie is er de afgelopen maanden veel veranderd. Iedereen is noodgedwongen bevlogen geworden in het gebruik van programma’s als Teams en Zoom: ook wij bij Auréus. Gelukkig leven we in een tijd waarin er digitaal veel mogelijk is. De afgelopen periode heeft ons geleerd een gezonde balans te vinden tussen fysieke en digitale communicatie. We vinden het prettig dat we onze cliënten nu weer iets vaker fysiek kunnen ontmoeten. Uiteraard zijn deze ontmoetingen op gepaste afstand en blijven we voorzichtig. We behouden een gezonde mix tussen noodzakelijke, fysieke afspraken en informatieve, digitale bijeenkomsten.

Het coronavirus heeft ons geleerd anders om te gaan met tijd, afstand en communicatie. Dit heeft bij Auréus geleid tot een nieuw, digitaal initiatief, genaamd ‘Meet the expert’: een digitaal, live event dat voortaan iedere laatste dinsdag van de maand van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Vanwege de vakantie zal het eerste live event op dinsdag 25 augustus plaatsvinden. Onze strategisch partner Han Dieperink presenteert ongeveer twintig minuten een specifiek onderwerp en via de chatfunctie krijgt u vervolgens alle ruimte om vragen te stellen. U ontvangt binnenkort de eerste uitnodiging!

Gerelateerde artikelen

Wegvallende onzekerheden

Meer zekerheid over renteverlagingen door meevallende inflatiecijfers Minder politieke onzekerheid, Trump aan de leiding Meer evenwichtige groei wereldeconomie Winstgroei niet

Meer lezen

Campinghausse 2.0

Campinghausse 2.0, de huidige omgeving op de beurs lijkt op de die in 1997. Er zijn meerdere parallellen te trekken.

Meer lezen

De zwakke Japanse yen

De zwakke Japanse yen zorgt er voor dat de outperformance van de Japanse aandelen worden gedrukt, maar niet voor eeuwig.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's





  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.











   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek






    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.