Cross

Communicatie in tijden van corona

oktober 15, 2020

Communicatie in tijden van corona

Als Auréus vinden wij het belangrijk om onze cliënten op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen uit de beleggingswereld. In het verleden organiseerden we daarom regelmatig evenementen voor onze cliënten. Helaas is er vanaf de uitbraak van het coronavirus in Nederland, ondanks herhaalde voornemens, geen geschikt moment geweest om een fysieke bijeenkomst te organiseren. Gezien de recente aanscherping van de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, zal een fysieke bijeenkomst de komende periode waarschijnlijk nog steeds niet mogelijk zijn. Mede daarom hebben we besloten om onze bijeenkomsten digitaal te organiseren.

Wij horen graag uw mening over onze online events

De afgelopen periode heeft Auréus onder de noemer ‘Meet the Expert’ een tweetal live, online events gefaciliteerd. Beleggingsspecialist Han Dieperink sprak in deze live events over de beurzen en over publieke en private markten. De online bijeenkomsten werden succesvol bezocht en we zullen deze online presentaties daarom ook in het laatste kwartaal van 2020 elke laatste dinsdag van de maand blijven organiseren. Achteraf delen we de opname van de presentatie zodat u deze als cliënt op elk gewenst moment kunt terugkijken. Was u live aanwezig tijdens een van de events of heeft u achteraf de opnames bekeken? Wij zijn zeer benieuwd hoe u ‘Meet the Expert’ heeft ervaren en horen eventuele verbeterpunten graag via uw accountmanager van u terug. Daarnaast zouden we graag van u horen of u behoefte heeft aan een online evenement dat meer lokaal is opgezet en waarbij u de mensen van uw Auréus kantoor aan het woord hoort en hen eventueel vragen kunt stellen. Wij horen het graag via de volgende link: www.aureus.eu/mening-online-event/

Optimalisatie van digitale dienstverlening achter de schermen in volle gang

Een andere ontwikkeling in de optimalisatie van onze digitale dienstverlening, is de verbetering van ons online portaal. Achter de schermen wordt hier op dit moment volop aan gewerkt. Daarnaast zijn de verschillende kantoren van Auréus nu samengevoegd in één IT-systeem, waardoor er nu centraal gewerkt kan worden. De komende tijd hebben we daarom de mogelijkheid om enkele administratieve processen te optimaliseren en zal het verwerken van effectenorders centraal gaan gebeuren. Omdat als basis het IT-systeem van ‘het oude Auréus’ is gebruikt, zult u als cliënt slechts minimale aanpassingen in uw rapportage bemerken. Met deze wijzigingen wordt het steeds makkelijker om zaken digitaal te verwerken. Dit levert een grote vermindering van papiergebruik op en een meer soepele verwerking van administratieve zaken voor onze relaties. Wat ons betreft een mooie ontwikkeling voor u als cliënt.

Gerelateerde artikelen

The Trump Trade

The Trump Trade is de beweging die ingezet is op financiële markten, nu de kansen voor Trump zo sterk zijn gestegen.

Meer lezen

Waardering Magnificent Seven

De Magnificent Seven is eerder te laag gewaardeerd dan te hoog, zeker gelet op de exponentiële groei van kunstmatige intelligentie.

Meer lezen

eSports

eSports groeien snel en geleidelijk is het ook mogelijk om daarin te beleggen. Ook is er veel interesse vanuit traditionele sporten.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.