Cross

Auréus wint Lipper Award

mei 25, 2021

Auréus heeft tijdens de jaarlijkse Refinitiv Lipper Fund Awards 2021 een Group Award gewonnen. Voor de Lipper Awards Nederland 2021 komen in totaal 2424 fondsen in aanmerking. Daarnaast moeten deze fondsen een trackrecord hebben van minimaal 36 maanden tot aan 31 december 2020. Uit dat universum worden de fondsen bekroond die de hoogste score behaalden op het gebied van consistent rendement over periodes van drie, vijf en tien jaar. Auréus heeft met haar fondsen de groepstrofee gewonnen voor de beste kleine beheerder. Volgens Lipper was Auréus in staat om een bovengemiddelde risico gecorrigeerde performance te laten zien binnen de aandelen-, obligatie- en gemengde portefeuilles van Auréus. Hier het interview naar aanleiding van de toekenning van de award.

De Lipper Awards zijn volledig gebaseerd op kwantitatieve criteria en weerspiegelen een onafhankelijke en compromisloze beoordeling van de prestaties van een vermogensbeheerder. Al meer dan 30 jaar zijn de Lipper Awards een onderscheiding en eerbetoon aan fondsen en vermogensbeheerders die uitblonken in het leveren van consistent sterke, voor risico gecorrigeerde prestaties.

Auréus Investments maakt beleggen eenvoudig. U kunt kiezen uit vier unieke beleggingsbenaderingen: Markt/Factor, Individueel, Actief en SRI Impact. De strategiefondsen van Auréus bestaan uit beleggingen van verschillende fondsbeheerders waarbij de experts van Auréus het beleggingsbeleid bepalen. Alleen voor de portefeuille met individuele aandelen vertrouwen wij volledig op de expertise van Financiële Diensten Amsterdam, een onafhankelijk researchbedrijf waar een team van 25 analisten een selectie maakt van internationale kwaliteitsaandelen. Dit Auréus fonds is een afspiegeling van de FDA Blue Chips Equity modelportefeuille, een portefeuille die sinds de start op 30 juni 2003 gemiddeld meer dan 4 procent outperformance per jaar heeft behaald. Voor meer informatie: www.fda.nl.

Niet iedereen is gelijk en daarom maken wij gebruik van verschillende beleggingsprofielen, elk met een eigen verhouding tussen risico en rendement. Elk beleggingsprofiel bestaat uit één tot drie strategiefondsen waarmee u wereldwijd belegt in aandelen en obligaties, maar ook in vastgoed en private equity. Daarmee wordt een optimale risicospreiding bereikt. Bij elk beleggingsprofiel hoort een risicometer waarbij het risico wordt gemeten op basis van volatiliteit. Dat is de mate waarin de waarde van de portefeuille met beleggingen schommelt. Voor wie zich aangesproken voelt tot één van de bovenstaande benaderingen van beleggen, wij ontvangen graag een reactie. Dat kan door te mailen naar info@aureus.eu.

Gerelateerde artikelen

Een goede eerste helft

De eerste jaarhelft zit er bijna op. Aandelenbeleggers kunnen terugkijken op een goede eerste jaarhelft. Dat is geen toeval. In

Meer lezen

Zomerhausse

Zomerhausse door Amerikaanse presidentsverkiezingen, desinflatie en lagere beleidsrentes en positieve winstbijstellingen.

Meer lezen

Update verkiezingen

Update verkiezingen. Er is onrust in Frankrijk, Mexico en India, alle drie naar aanleiding van verkiezingen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.