Cross

Auréus opent nieuwe vestiging in Waalre

april 16, 2020

Juist in deze tijd zijn wij blij dat we ook mooi nieuws aan u kunnen melden. Wij hebben begin dit jaar een vestiging in Waalre geopend. Dit kantoor bevindt zich in een prachtige omgeving op de Burgemeester Mollaan. Graag stellen we Michiel, Henk en Nico aan u voor als nieuwe associate partners. Daarnaast is er onlangs bekend gemaakt dat Slim Vermogensbeheer zich ook bij Auréus heeft gevoegd. Ook Edwin, Patrick, Dirk en Hans van Slim stellen zich kort aan u voor. De locatie in Weert is opgeheven en dat team werkt vanaf nu ook in Waalre.

De associate partners
Per 1 januari 2020 hebben Michiel van Schagen en Henk Salm zich als associate partners aangesloten bij Auréus. Zij werken vanuit de nieuwe vestiging in Waalre voor klanten in de omgeving van met name Midden- en Oost-Brabant. In maart heeft Nico Jongen dezelfde stap gemaakt. Michiel, Nico en Henk kennen elkaar goed en hebben jarenlang samengewerkt bij vermogensbeheerder Schretlen & Co en Rabo Schretlen Vermogensmanagement. Bij elkaar opgeteld hebben zij samen meer dan 75 jaar beleggingservaring. Helaas kunnen we nu door het coronavirus niet starten vanuit de moderne locatie in Waalre in de dynamische regio Eindhoven, en werken we net als vele anderen vanuit huis: “Ook wij hebben te maken met gecancelde afspraken en met de zeer volatiele beurs die dit jaar ook nog eens fors in waarde is gedaald. Voor iedereen en zeker voor startende ondernemers zoals wij is het een bijzondere en uitdagende periode. Om onze relaties goed geïnformeerd te houden, hebben we vaak contact per telefoon of mail. De persoonlijke benadering is onze kracht. Als gevolg van de digitalisering en het onderbrengen van 200 of meer klanten bij één adviseur, is het voor beleggingsadviseurs van bancaire partijen in tijden van crisis haast onmogelijk om iedere klant de juiste aandacht te geven. Zolang het op de beurs crescendo gaat en er rendement wordt gemaakt, kan iedere beleggingsinstelling zijn klanten tevreden houden, zelfs zonder contact. Maar juist in de periode dat er flinke negatieve rendementen en onzekerheid ontstaat, zijn persoonlijk contact en goede informatievoorziening van cruciaal belang. Precies daar doen wij iedere dag weer ons uiterste best voor.”

Slim Vermogensbeheer nu als Auréus in Waalre
Vanaf medio maart zijn de adviseurs van voorheen Slim Vermogensbeheer gevestigd in de nieuwe locatie van Auréus in Waalre. “Het kantoor heeft een frisse moderne uitstraling en is met de auto zeer goed bereikbaar. Parkeren kan, net zoals op de vorige locatie, gewoon voor de deur. Ons team is enthousiast om vanuit het nieuwe adres de vertrouwde dienstverlening voort te zetten. Bovendien brengt het samengaan met Auréus een aantal voordelen met zich mee. We zijn beter in staat om schaalvoordelen te realiseren. Hierdoor kunnen we processen effectiever en efficiënter organiseren, waardoor uw adviseur meer tijd overhoudt voor u als cliënt. Bovendien ontstaat door de omvang een betere onderhandelingspositie ten opzichte van derden, waaronder fondsen, depotbanken, maar ook vastgoed- en private equitypartijen. Auréus heeft de ambitie om haar beleggingsportefeuilles verder te verbreden en te optimaliseren. Hierbij beleggen we naast beursbeleggingen ook in vastgoedprojecten of private equity opportuniteiten.”

Door de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, wordt de komende weken ook vanuit huis gewerkt. Vandaar dat uw adviseur het beste op zijn mobiele nummer te bereiken is. Uiteraard kijken wij reikhalzend uit naar het moment dat alle virusbeperkende maatregelen opgeheven kunnen worden en we u kunnen ontvangen op het kantoor in Waalre aan de Burgemeester Mollaan 64.

Nico Jongen: 06-14738092
Henk Salm: 06-48207276
Michiel van Schagen: 06-26908808
Dirk ten Velde: 06-30362370
Hans van der Velden: 06-12555483
Patrick van den Dungen: 06-30362374
Edwin van der Plas: 06-30362378

Gerelateerde artikelen

The Trump Trade

The Trump Trade is de beweging die ingezet is op financiële markten, nu de kansen voor Trump zo sterk zijn gestegen.

Meer lezen

Waardering Magnificent Seven

De Magnificent Seven is eerder te laag gewaardeerd dan te hoog, zeker gelet op de exponentiële groei van kunstmatige intelligentie.

Meer lezen

Franse financiële crisis

Een Franse financiële crisis betekent automatisch ook een eurocrisis. En Frankrijk is veel groter dan Griekenland.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.