Cross

Auréus opent nieuwe vestiging in regio Eindhoven!

december 31, 2019

Na een gedegen voorbereiding is onze samenwerking een feit. Henk Salm en Michiel van Schagen worden Associate Partners van vermogensbeheerder Auréus voor de nieuw te openen vestiging aan de Burgemeester Mollaan in Waalre. Een jarenlange samenwerking en ervaring bij vermogensbeheerder Schretlen & Co en de laatste vier jaar bij Rabo Schretlen Vermogensmanagement vormt de basis om met elkaar en Auréus in zee te gaan.

In tegenstelling tot de grootbanken, die steeds meer de nadruk leggen op het digitaliseren en standaardiseren van de effectendienstverlening, heeft Auréus persoonlijke betrokkenheid bij de bediening van haar klanten hoog in het vaandel staan. Dit wordt gekoppeld aan een verantwoord beleggingsbeleid waarbij ook de mogelijkheid wordt geboden om in alternatieve beleggingen, zoals onder andere vastgoed te investeren. Met de kernwaarden persoonlijk, ondernemend, verantwoord en onafhankelijk heeft Auréus in 2019 voor de zesde keer op rij een FD Gazelle Award in ontvangst mogen nemen. Alles bij elkaar gaf het ons het juiste gevoel om met volle overtuiging Associate Partners van Auréus te worden. Wij kijken er naar uit om onder de vlag van Auréus en samen met onze nieuwe collega’s vol passie en enthousiasme te werken aan het bereiken van de doelen van onze klanten.

Nog een paar weken geduld en dan is de vestiging van Auréus in Waalre operationeel. We kunnen nu al niet wachten om u daar te ontvangen en van dienst te zijn.

Geïnteresseerd? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Henk Salm: 06-48207276 of per mail via henk@aureusvermogen.nl
Michiel van Schagen: 06-26908808 of per mail via michiel@aureusvermogen.nl

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Onterechte hoogtevrees

In de afgelopen weken hebben meerdere aandelenmarkten nieuwe records neergezet. De koersen van sommige aandelen zijn dan ook sterk gestegen,

Meer lezen

Mag 7 + Granolas = Global Titans

Mag 7 + Granolas = Global Titans. Megacaps blijven het goed doen op de aandelenmarkt, de Global Titans index profiteert daarvan.

Meer lezen

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is

Tien redenen waarom Nvidia bijzonder is. Het bedrijf groeit snel en de koers stijgt stevig, maar het aandeel blijft goedkoop.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.