Cross

Auréus opent kantoor in Deventer.

november 10, 2021

Onze nieuwe collega’s in Deventer. Van links naar rechts: Kees Vijfhuizen, Louw Koorn en Dennis Bouman.

Sinds 1 september 2021 heeft Auréus er een vestiging bij. Vanaf de Leeuwenbrug in Deventer zetten adviseurs Dennis Bouman, Jan Wilpshaar, Berry Krisman, Louw Koorn en Kees Vijfhuizen de visie en werkwijze van Auréus op de kaart om zo cliënten in Oost-Nederland optimaal van dienst te kunnen zijn. Wat zijn de ambities van onze nieuwe collega´s in Deventer? In gesprek met Kees Vijfhuizen, kersverse senior investment advisor vanuit Deventer.

“De Auréus-aanpak en de onafhankelijkheid waarmee de organisatie kan opereren spraken me al langere tijd aan. Ik ken CCO Han Dieperink uit mijn jaren bij Rabobank. Hij heeft me ooit bij Schretlen & Co binnengebracht en we hebben daarna altijd contact gehouden. Toen de mogelijkheid zich voordeed om deel uit te gaan maken van Auréus, heb ik die kans met beide handen aangegrepen.” Kees Vijfhuizen zette in 1990 zijn eerste stappen in de wereld van de financiële dienstverlening. In 2000 begon hij als beleggingsspecialist bij Schretlen &Co, dat in 2015 volledig opging in Rabobank. De afgelopen jaren kreeg Kees het gevoel dat het tijd werd voor een volgende stap in zijn carrière. Een stap richting meer ruimte voor maatwerk, want daar ligt zijn hart. “Ik wil niet doen wat een bank wil: ik wil doen want mijn cliënt wil, uiteraard binnen de gestelde kaders. Ik neem graag de tijd voor cliënten en ga met aandacht op zoek naar de beste financiële oplossingen. Bij Auréus krijg ik die ruimte. Ik woon nu iets meer dan twintig jaar in Deventer en weet zeker dat deze regio behoefte heeft aan een speler als Auréus. Enerzijds groot genoeg om diverse beleggingsportefeuilles en expertises aan te bieden en anderzijds klein genoeg om toegankelijk en dichtbij te zijn voor cliënten.”

Vergezeld door Dennis Bouman, Louw Koorn, Berry Krisman en Jan Wilpshaar is Kees klaar om van het nieuwe regiokantoor in Deventer een succesvolle partner in vermogensbeheer te maken. “Ik ken Louw al twintig jaar. We hebben in het verleden regelmatig onze krachten gebundeld: hij als private banker en ik als vermogensbeheerder. Louw is commercieel ontzettend sterk en goed thuis in Twente. Hij is een echte netwerker en verbinder. Dennis heb ik in 2015 leren kennen toen we vaker samenwerkten voor cliënten in de Achterhoek. Dennis is naast commercieel ook heel praktisch ingesteld en wil altijd precies weten hoe bepaalde processen, regeltjes of contracten in elkaar steken. Berry ken ik al bijna vijftien jaar. We zijn allebei echte beleggers waarbij ik Deventer en omgeving door en door ken. Berry is samen met Jan weer meer thuis in de regio Zwolle. Onze gezamenlijke kwaliteiten en kenmerken vormen een sterke mix waarmee we cliënten in Oost-Nederland optimaal kunnen bedienen.”

“Over een paar jaar hopen we een sterk en inclusief kantoor neergezet te hebben waar we een mooie afspiegeling van de regio bedienen. Diversiteit noem ik bewust als één van onze ambities. Eén op de drie miljonairs is tegenwoordig vrouw. Voor hen is het belangrijk dat ze zich naast gehoord ook vertegenwoordigd voelen als het gaat over vermogensbeheer.

Deventer heeft 100.000 inwoners en diverse toonaangevende bedrijven zoals Topicus, Deventrade Auping, Witteveen+Bos en TAUW. Het Deventerse metaalbedrijf Esdec overweegt zelfs een miljardenbeursgang in de VS. We hebben een profvoetbalclub, een hogeschool, kortom: de potentie is gigantisch. Uit ervaring weet ik dat mensen uit Twente en de Achterhoek niet snel naar Apeldoorn of Amersfoort reizen voor advies op het gebied van vermogensbeheer. We zitten in Deventer dus aan de goede kant van de IJssel.”

“We verwachten iedereen vanaf 1 oktober te kunnen verwelkomen op deze mooie plek. Half november organiseren we een moment waarop we de champagne ontkurken samen met ons team, onze relaties en onze eerste cliënten. De uitnodiging volgt binnenkort!”

Gerelateerde artikelen

Cliënt aan het woord | Protestantse Gemeente te Oostkapelle

“De Protestantse Gemeente te Oostkapelle: een balans tussen traditie en vernieuwing.”   De Protestantse Gemeente te Oostkapelle heeft diepe wortels

Meer lezen

Cliënt aan het woord | Antoinet van Bussel

“Het helpt om als vrouw in een mannenwereld een beetje pit te hebben”   Na een groot deel van haar

Meer lezen

Cliënt aan het woord | Daan Sweegers

Net als zijn vader en grootvader heeft Daan Sweegers, woonachtig op het Strijp-S terrein in Eindhoven, een bijzonder bedrijf weten

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.