Cross

Auréus Goes: “De krachtige combinatie van toewijding en maatwerk”

december 28, 2023

In de stadspoort van Goes vinden we de lokale vertegenwoordiging van Auréus. Dit ervaren team is voortgekomen uit Amfora Vermogensbeheer. Vijf adviseurs met samen meer dan honderd jaar ervaring in de financiële sector. Een schat aan kennis en een sterke band met hun cliënten, waarmee ze vaak hun Zeeuwse roots delen. Dit keer gaan we in gesprek met de mensen van Auréus Goes om hun succesverhaal te ontrafelen.

Ontstaan Auréus Goes 

“Het team hier in Goes bestaat grotendeels uit Zeeuwse rentmeesters, mensen die gericht zijn op de lange termijn en niet uit zijn op snel gewin,” legt Marco Borghart uit. “Toen we Amfora Vermogensbeheer oprichtten, wilden we de klok twintig jaar terugdraaien, weg van de standaardaanpak van grootbanken. Het zit echt in ons DNA om ons te verdiepen in onze cliënten, naast hen te staan en advies op maat te bieden. Wij zijn geen verkopers van producten, maar vertrouwde adviseurs.”

Onderscheidend vermogen 

Wat zijn de belangrijkste onderscheidende factoren van jullie dienstverlening? “Onze focus op vermogen onderscheidt ons. We zijn geen bank die vermogensbeheer ernaast doet, maar een specialist in vermogensbeheer,” volgens Marco de Smidt. “De volledige toewijding aan vermogensgroei en het optimaliseren van rendementen binnen individuele afspraken vormt de kern van onze dienstverlening. Daarnaast bieden we gedegen asset allocatie met toegang tot private markten. De unieke toegang tot Private Equity, Private Debt en Real Assets zorgt ervoor dat voor elke klant een passende oplossing beschikbaar is. Uniek is de lokale betrokkenheid die we behouden ondanks onze omvang; we zijn geen anonieme grote speler, maar een team met korte lijntjes.”

Onafhankelijk voordeel

Wat is het voordeel van een onafhankelijke partij? “Onafhankelijkheid betekent objectiviteit. We hebben geen eigen financiële producten en kunnen daardoor cliënten adviseren op basis van hun behoeften. Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn cruciaal. We bedienen een selecte groep cliënten, wat ons in staat stelt de tijd en aandacht te bieden die zij verdienen,” voegt Anne de Koeijer toe.

Maatwerk in vermogensbeheer 

Veel partijen claimen dat ze maatwerk leveren, wat betekent dit in jullie geval? “Maatwerk draait om luisteren naar de cliënt,” merkt Thomas Slingenberg op. “Of het nu gaat om specifieke dienstverleningswensen of bijzondere voorkeuren in de beleggingsportefeuille, we passen ons advies aan op individuele behoeften. Het is een delicaat samenspel tussen adviseren en beschermen tegen veelgemaakte fouten.”

Auréus Family in Goes 

Auréus biedt ook dienstverlening aan voor family offices, ook in Goes? “Absoluut,” knikt Johan Mesu. “De Auréus Family diensten worden hier aangeboden in nauwe samenwerking met andere adviseurs van de cliënt, zoals accountants, notarissen, fiscalisten en estate planners. Samen streven we naar een optimaal eindresultaat door vermogensbestanddelen zorgvuldig te analyseren en te laten renderen op de lange termijn.”

 

Het Auréus team in Goes is niet slechts een financieel adviseur; het is een vertrouwde metgezel op de financiële reis van hun cliënten. Met hun Zeeuwse roots, onafhankelijkheid, en toewijding aan maatwerk in een wereld waar vermogensbeheer steeds meer wordt gestandaardiseerd. Daarbinnen belichaamt Auréus de essentie van persoonlijk vermogensbeheer. Hun succes is gebouwd op vertrouwen, oprechte aandacht en een zeer hoge mate van betrokkenheid en toewijding aan de belangen van hun diverse cliëntenkring.

Gerelateerde artikelen

Sentiment schiet door

Sentiment schiet door. Er is sprake van euforie op de financiële markten. Mogelijk dat er nog meer in het vat zit, gelet op de waardering.

Meer lezen

Het januari-effect in inflatie

Het januari-effect in inflatie, vooral de doorgevoerde inflatiecorrectie in langlopende contracten zorgden voor de verrassing.

Meer lezen

Nederland grootste wapenproducent

Nederlands grootste wapenproducent. Dankzij de snelle disruptieve innovatie op militair gebied is ASML nu essentieel voor defensie.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.