Cross

Auréus Goes: “De krachtige combinatie van toewijding en maatwerk”

december 28, 2023

In de stadspoort van Goes vinden we de lokale vertegenwoordiging van Auréus. Dit ervaren team is voortgekomen uit Amfora Vermogensbeheer. Vijf adviseurs met samen meer dan honderd jaar ervaring in de financiële sector. Een schat aan kennis en een sterke band met hun cliënten, waarmee ze vaak hun Zeeuwse roots delen. Dit keer gaan we in gesprek met de mensen van Auréus Goes om hun succesverhaal te ontrafelen.

Ontstaan Auréus Goes 

“Het team hier in Goes bestaat grotendeels uit Zeeuwse rentmeesters, mensen die gericht zijn op de lange termijn en niet uit zijn op snel gewin,” legt Marco Borghart uit. “Toen we Amfora Vermogensbeheer oprichtten, wilden we de klok twintig jaar terugdraaien, weg van de standaardaanpak van grootbanken. Het zit echt in ons DNA om ons te verdiepen in onze cliënten, naast hen te staan en advies op maat te bieden. Wij zijn geen verkopers van producten, maar vertrouwde adviseurs.”

Onderscheidend vermogen 

Wat zijn de belangrijkste onderscheidende factoren van jullie dienstverlening? “Onze focus op vermogen onderscheidt ons. We zijn geen bank die vermogensbeheer ernaast doet, maar een specialist in vermogensbeheer,” volgens Marco de Smidt. “De volledige toewijding aan vermogensgroei en het optimaliseren van rendementen binnen individuele afspraken vormt de kern van onze dienstverlening. Daarnaast bieden we gedegen asset allocatie met toegang tot private markten. De unieke toegang tot Private Equity, Private Debt en Real Assets zorgt ervoor dat voor elke klant een passende oplossing beschikbaar is. Uniek is de lokale betrokkenheid die we behouden ondanks onze omvang; we zijn geen anonieme grote speler, maar een team met korte lijntjes.”

Onafhankelijk voordeel

Wat is het voordeel van een onafhankelijke partij? “Onafhankelijkheid betekent objectiviteit. We hebben geen eigen financiële producten en kunnen daardoor cliënten adviseren op basis van hun behoeften. Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn cruciaal. We bedienen een selecte groep cliënten, wat ons in staat stelt de tijd en aandacht te bieden die zij verdienen,” voegt Anne de Koeijer toe.

Maatwerk in vermogensbeheer 

Veel partijen claimen dat ze maatwerk leveren, wat betekent dit in jullie geval? “Maatwerk draait om luisteren naar de cliënt,” merkt Thomas Slingenberg op. “Of het nu gaat om specifieke dienstverleningswensen of bijzondere voorkeuren in de beleggingsportefeuille, we passen ons advies aan op individuele behoeften. Het is een delicaat samenspel tussen adviseren en beschermen tegen veelgemaakte fouten.”

Auréus Family in Goes 

Auréus biedt ook dienstverlening aan voor family offices, ook in Goes? “Absoluut,” knikt Johan Mesu. “De Auréus Family diensten worden hier aangeboden in nauwe samenwerking met andere adviseurs van de cliënt, zoals accountants, notarissen, fiscalisten en estate planners. Samen streven we naar een optimaal eindresultaat door vermogensbestanddelen zorgvuldig te analyseren en te laten renderen op de lange termijn.”

 

Het Auréus team in Goes is niet slechts een financieel adviseur; het is een vertrouwde metgezel op de financiële reis van hun cliënten. Met hun Zeeuwse roots, onafhankelijkheid, en toewijding aan maatwerk in een wereld waar vermogensbeheer steeds meer wordt gestandaardiseerd. Daarbinnen belichaamt Auréus de essentie van persoonlijk vermogensbeheer. Hun succes is gebouwd op vertrouwen, oprechte aandacht en een zeer hoge mate van betrokkenheid en toewijding aan de belangen van hun diverse cliëntenkring.

Gerelateerde artikelen

De achterblijvers in de Mag 7

De achterblijvers in de Mag 7 zijn Apple en Tesla. Toch zijn dit waarschijnlijk de belangrijkste AI-bedrijven in de Mag 7.

Meer lezen

De enige bron van alfa

De enige bron van alfa is timing. Timing is simpelweg laag kopen en hoog verkopen, maar in de praktijk blijkt alfa vluchtig.

Meer lezen

Japanse interventie

Japanse interventie. De Japanse overheid heeft meer mogelijkheden dan ingrijpen in valutamarkten om de yen te sturen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.