Cross

Auréus bouwt verder aan groei

oktober 15, 2020

We starten met het nieuws dat Amfora Vermogensbeheer uit Goes zich per september 2020 bij Auréus Group B.V. heeft aangesloten. Een mooie toevoeging want ook dit bedrijf sluit naadloos aan op onze kernwaarden: vooruitstrevend, verantwoord en vertrouwd. Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s in Goes. Ook zijn we blij dat we Han Dieperink verankerd hebben in onze organisatie, nu hij als CCO (Chief Commercial Officer) het bestuur definitief komt versterken. Inmiddels zijn we ver gevorderd in het vormgeven van onze organisatie en dat ziet u terug op diverse fronten. Allereerst natuurlijk in de uitbreiding van ons aanbod in beleggingsoplossingen. Markt-factor, individuele aandelen, actief en SRI-impact: voor iedere situatie een passende oplossing. Achter de schermen werken we aan de verbetering van onze digitale dienstverlening. Zo kunt u binnenkort gebruik maken van een verbeterd klantportaal met bijhorende rapportagetools. Ander goed nieuws is dat veel van onze depotbanken binnenkort overstappen naar een transparante, all-in fee. Ongeacht het aantal transacties weet u dan precies waar u aan toe bent. Uiteraard wordt u hierover nog verder geïnformeerd. Tot slot heeft de fusie geleid tot nieuwe, gezamenlijke algemene voorwaarden. Deze kunt u via deze link bekijken. Verder wijs ik u graag nog op ons maandelijkse, digitale event dat elke laatste dinsdag van de maand van 16.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. U bent van harte welkom en nodigen u daarom ook uit om ons te volgen via deze pagina.

Auréus
Stefan Roosendaal
CEO

Gerelateerde artikelen

Meer uitdagingen

Meer uitdagingen. Stijgende olieprijzen, stijgende rentes, een discussie over het kredietplafond, stakingen, stagflatie etc. etc.

Meer lezen

Combineer dividend met kwaliteit

Combineer dividend met kwaliteit. Op lange termijn verslaan kwaliteitsbedrijven die dividend uitkeren bedrijven met alleen een hoog dividend.

Meer lezen

Groene krimp

Groene krimp. Biodiversiteit is het nieuwe CO2. Dit leert meteen dat er veel zwaardere maatregelen moeten worden genomen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   In de Auréus podcast van Auréus verkennen we de wereld van beleggen op
   de beurs, investeren in vastgoe

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.