Cross

Auréus blijft partners in de sport- en evenementbranche steunen

oktober 15, 2020

Het coronavirus raakt alles en iedereen. In ons dagelijks leven worden we overal geconfronteerd met de gevolgen van het virus en het tegengaan van verdere verspreiding. Ook de sport- en evenementenbranche zijn hard geraakt door de uitbraak van het coronavirus. Hoewel er op dit moment wel weer gesport wordt en evenementen georganiseerd mogen worden, zijn de gevolgen en invloed van de benodigde corona-maatregelen, zoals het behouden van de 1,5 meter afstand, groot. Gezien de lokale betrokkenheid bij onze partners heeft Auréus besloten het contract met Sportslounge 1988, ondanks alle corona-beperkingen, met minimaal één jaar te verlengen. Onderstaand leest u een reactie van Kees Lepelaars, co-founder van Sportslounge 1988, over hoe zijn organisatie de uitbraak van het coronavirus heeft ervaren en het hoofd probeert te bieden.

Sports, business en fun op een verantwoorde manier

“SportsLounge 1988 is een gemoedelijke businessclub, gelegen op een absolute toplocatie: de 3e etage in de zuidvleugel van het Philips Stadion. Het is een laagdrempelig, flexibel concept met dagelijks beschikbare faciliteiten in een unieke sfeer. Auréus Eindhoven, voorheen Slim Vermogensbeheer te Weert, is vanaf de start aangesloten bij dit totaalconcept waar ondernemers en hun gasten naar eigen gelang, ongedwongen en sportief kunnen netwerken. Vanwege de komst van het coronavirus overkwam ook voor ons, na de wedstrijd PSV – Feyenoord van 1 maart 2020, het abrupte einde van het voetbalseizoen, met alle gevolgen van dien. Uiteraard stond en staat gezondheid ten alle tijden voorop, maar het gemis van sports, business en fun viel ons én onze leden bijzonder zwaar.

 

De overmacht en vele onzekerheden die het virus met zich meebrengen, maken één ding extra duidelijk: ‘Eendracht maakt macht!’. Om maar in voetbaltermen te blijven: we hebben vlak voor tijd een onterecht tegendoelpunt moeten incasseren, waardoor we op een gevoelig verlies afstevenden. Wilden we deze wedstrijd niet verliezen – sterker nog als we deze (alsnog) wilden winnen – en onze supporters niet teleurstellen, dan moesten we snel met een succesvolle aanvalsstrategie komen. Dankzij de opgebouwde, krachtige en persoonlijke relatie met alle betrokkenen, en vanuit een zorgvuldige voorbereiding met eerlijke communicatie, zijn we er in eerste instantie in geslaagd om de meeste onzekerheden zo goed mogelijk te tackelen. Oftewel: we hebben vrijwel direct de verdiende gelijkmaker weten te scoren en gaan nu ondersteunt door onze enthousiaste supporters – in de extra tijd ‘vol voor de winst’.

 

Zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, zullen we vooral recht blijven doen aan het krachtige SportsLounge 1988-concept, uitgebreid met enkele aantrekkelijke aanvullingen zoals extra (netwerk)events. Ook werken we aan een SportsLounge 1988 Business app. Deze exclusieve app wordt gebruikt om nog beter en sneller te communiceren met onze leden. Daarnaast is de app een slimme, efficiënte en laagdrempelig manier om (leden) te verbinden. Op dit moment proberen we sports, business en fun op een verantwoorde manier te faciliteren en verwelkomen we dus onder meer ook Patrick en Hans van Auréus weer graag in SportsLounge 1988!” Kijk voor meer informatie op: www.sportslounge1988.com.

Auréus sponsort HOD MC3 uit Valkenswaard

“Aan het begin van het nieuwe hockey seizoen hebben we Auréus benaderd met de vraag of zij ons team (Meiden C3) wilden sponseren. In goed overleg is besloten om nieuwe hoodies voor de meiden te regelen met daarop het logo van Auréus. Op 19 september was het zover en hebben de meiden en hun coaches vol enthousiasme hun hoodies in ontvangst genomen. Uniforme kleding geeft een extra dimensie aan de teamspirit en natuurlijk ook een sportieve en professionele uitstraling op het veld. Wij zijn blij dat sport en sponsering elkaar in deze tijden toch weten te vinden. Bedankt namens de meiden van HOD MC3!”

Gerelateerde artikelen

Een goede eerste helft

De eerste jaarhelft zit er bijna op. Aandelenbeleggers kunnen terugkijken op een goede eerste jaarhelft. Dat is geen toeval. In

Meer lezen

Zomerhausse

Zomerhausse door Amerikaanse presidentsverkiezingen, desinflatie en lagere beleidsrentes en positieve winstbijstellingen.

Meer lezen

Update verkiezingen

Update verkiezingen. Er is onrust in Frankrijk, Mexico en India, alle drie naar aanleiding van verkiezingen.

Meer lezen

Ontvang nu uw gratis boek

Lees meer over:

Nieuwe prioriteiten in het post-Corona tijdperk

De versnellende IT-revolutie

De kracht van het verhaal

Oplossingen voor diverse crises met duurzame thema's

  Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
  Privacyverklaring.   Uw privacy is belangrijk voor ons. Graag willen we u op de hoogte houden van gerelateerde informatie. Mogen we u af en toe een e-mail sturen?


   Koffie?

   Verder praten over de dynamiek van vermogen. Maak hier een afspraak voor een kop koffie bij ons op kantoor of bij u thuis.

   Plan een oriënterend telefoongesprek


    Door uw bericht in te sturen bevestigt u dat u akkoord gaat met de opslag en verwerking van uw persoonsgegevens door Auréus, zoals uiteengezet in de
    Privacyverklaring.